"Следните компоненти са необходими за стартиране на тази програма": как да се поправи

Пускането на всички видове програми и видео игри в операционната система Windows може да не успее със съобщението „Следните компоненти са необходими за стартиране на тази програма: Microsoft Visual C ++ 2015“. В руската версия това съобщение ще звучи по следния начин:

Следните компоненти са необходими за стартиране на тази програма: Microsoft Visual C ++ 2015

Ако срещнете подобна грешка, тогава трябва да кажете, че имате голям късмет, тъй като тя може да бъде елиминирана с изключително елементарен метод: инсталиране на библиотечния пакет на Microsoft Visual C ++ 2015. Като цяло инсталирането на компонента, който се изисква от вас в съобщението.

Независимо от това, преди да ги инсталирате, вие и аз трябва да се уверите, че нямате инсталиран на вашия компютър Microsoft Visual C ++ 2015. Отворете контролния панел и отидете в секцията „Програми и функции“. Преглед на списък с инсталирани програми. Ако там не сте намерили Microsoft Visual C ++ 2015, следвайте тази връзка към официалния уебсайт на Microsoft и инсталирайте библиотеките със съответната битова дълбочина.

Ако все пак сте намерили Microsoft Visual C ++ 2015 в списъците, тогава очевидно сте имали неприятен проблем. Препоръчваме да инсталирате отново този преразпределящ се библиотечен пакет. Отново това може да стане чрез „Програми и функции“. След като премахнете пакета, изтеглете го от връзката по-горе и го инсталирайте отново - грешката „Следните компоненти са необходими за стартиране на тази програма“ трябва да бъде поправена.

Интересни Статии