Пътеводител Metal Gear Survive: как да земеделски ресурси и енергия Кубан

Играейки Metal Gaar Solid 5, можете да съберете някои ресурси или например рисунки за оръжия и оборудване по пътя към вашата задача, но никога не е трябвало да сте сигурни, че вашият герой е постоянно хранен и пиян. Metal Gear Survive донесе елементи за оцеляване в серията. В това ръководство за Metal Gear Survive ще говорим за теми като извличане на различни ресурси и отглеждане на енергията на Кубан, която е основната валута на играта.

Как да отглеждаме ресурси и енергия Кубан

Metal Gear Survive е игра на ужасите за оцеляване. Както всички знаем, много игри от този жанр имат занаятчийска система в себе си, с помощта на която можете да създадете огромен брой полезни неща, които увеличават шансовете ви за оцеляване. Metal Gear Survive не е изключен, тъй като играта има и система за занаятчийство и ако можете да създадете неща в нея, ще трябва да съберете много ресурси за това.

Земеделските ресурси в Metal Gear Survive са сами по себе си изключително трудна задача и ако също играете като екип, събраните ресурси ще бъдат споделени между всички участници. Точно така: в мултиплейър режимите всички събрани ресурси се разпределят между членовете на вашия екип. Този факт дава основание да се изключат всички мултиплейър режими от фермерския процес, тъй като е очевидно, че никой няма да сподели плячката си с други играчи веднъж.

Обичайният начин да получите Kuban енергия и различни ресурси е да участвате в мисии за събиране на ресурси с вашия екип и колкото по-добър е вашият краен ранг, толкова повече ще получавате. В края на мача ще бъдете наградени с енергията на Кубан и някои материали, които се разпределят равномерно между целия ви отбор.

Тези мисии са нещо като събития от отворен свят. Така че, ако използвате всички боеприпаси по време на една от тези мисии и след това не я попълвате отново на главния екран, тогава ще трябва да преминете към следващата мисия без патрони. Използвайте боеприпасите и наличните си материали само ако наистина имате нужда от тях в конкретна ситуация.

Първи метод на фермата

Първият метод на ферма ще изисква от вас да изпълните предварително споменатите мисии за събиране на ресурси. Можете да започнете да изпълнявате една от тези мисии точно на главния екран. След като мисията е стартирана, можете просто да стартирате и да изпълните задачата. Сигурни сме, че искате да обработвате ресурси с ускорени темпове, така че можете безопасно да премахнете цялото си оборудване от себе си, така че да се движите по-лесно и по-бързо.

Щом стигнете до мястото, където трябва да поставите екстрактора, изчистете зоната на всички врагове върху него. Не чакайте таймерът да брои последните секунди, а веднага започнете да изчиствате вълни от противници. След това трябва да направите следния трик: веднага щом се появят вълни със зомби и екстракторът започне да събира енергия от Ирис, натиснете и задръжте X, за да се оттегли.

Това действие ще отбележи завършването на мисията, но все пак ще получите награда за нея в края. Използвайки този метод, можете също да увеличите сложността на мисиите за събиране на ресурси, за да получите още по-ценни награди след приключването им. Въпреки това, като се има предвид, че ще бъдете част от отбора - този метод ще бъде пречка за другите играчи. Така че да изпълните този метод на фарма е само в група приятели, които се съгласиха да ви помогнат.

Втори метод на фермата

Във втория метод на земеделските ресурси ще трябва да участвате и в мисии за събиране на ресурси, но само този път в солов режим. Имайки предвид, че когато играете в екип, събраните ресурси по някакъв начин се разпределят равномерно между играчите - този метод гарантира, че всички събрани ресурси ще отидат при вас.

Започнете мисията за събиране на ресурси в играта за един играч Metal Gear Survive и се насочете към зоната с екстрактора. След като стигнете до там, инсталирайте екстрактора и започнете мача. Щом вълните от противници започнат да ви тласкат, бягайте от тях и започнете да събирате материали по цялата карта. Опитайте се да проучите всеки ъгъл на картата и съберете колкото се може повече материали.

Вярно, непрекъснато ще получавате известия, че екстракторът е бил нападнат от противници, но просто трябва да ги игнорирате. Ако искате леко да удължите престоя си в мисията, можете да се върнете в екстрактора и да унищожите първата вълна. По този начин можете да бъдете по-дълго в мисията, което в крайна сметка ще ви даде повече материали при нейното приключване.

Продължете, докато екстракторът не сдържа тълпите мъртви. След като екстракторът бъде унищожен, мисията ви за събиране на ресурси ще се провали, но ще имате много различни материали за изработка. Можете да повторите този метод толкова пъти, колкото е необходимо.

Интересни Статии