Прототип 3 Дата на издаване

Информация като датата на излизане на Prototype 3 е вълнуваща играчи от 2012 г. Игрите с прототип винаги са се считали за най-безразсъдните в igrostroy. И така, какъв беше първият прототип?

Prototype беше пуснат през 2009 г. и се превърна в истинска сензация. Тази игра е екшън игра в отворен свят, в която можете да ... тичате около сгради! Именно това изявление от Radical Entertainment предизвика интереса на много играчи към този проект.

Прототипът е доста интересно „явление“. Започвате играта за Алекс Мърсър, вечно мрачен човек, който изведнъж се събужда на масата за аутопсия. След като успешно избяга, той осъзнава, че е придобил невероятни способности: способността да скача гигантски разстояния, буквално да бяга по отвесни стени, да превърне тялото си в оръжие за масово унищожение и много други.

Можете да летите в тълпа от хора и да ги разкъсате със собствените си ръце или да вземете езда кола и да я хвърлите в летящ военен хеликоптер. Като цяло има достатъчно разнообразие. И това е силата на Prototype. Но това, което е слабост, е сюжетът. Доста типична история за избухването на неизвестен вирус, поради която започват да се появяват различни чудовища (Алекс е заразен със същия вирус).

Независимо от това, с наличието на сочен геймплей, играта спечели милиони фенове. Естествено, играта е трябвало да продължи. И тя го получи в лицето на Prototype 2. За втората част може да се каже малко. Всъщност това е същата първа част, но само полирана на правилните места, като има подобрена графика, леко подобрен геймплей и новия главен герой - Джеймс Хелър. Въпреки че не е, има една особеност на Prototype 2 - тя стана причината, че Radical Entertainment фалира, тъй като играта не можеше да плати за себе си. Тя има и най-стереотипния главен герой в историята на игрите - типичен, вечно псувен, чернокож морски пехотинец.

След фалита на Radical Entertainment много фенове се отчаяха, защото смятаха, че франчайзът ще изчезне и серията Prototype ще приключи и няма да има повече думи като „ Дата на издаване на Prototype 3 “. Но там беше. Правата на франчайз все още са в ръцете на Activision.

Освен това, още през 2012 г. бе обявено, че продължаването под формата на прототип 3 определено е било предопределено да бъде това, за което говори самата Activision. Както казаха, играта ще работи на нов двигател, който ще осигури по-добро придвижване из града и ще се добави подобрена разрушимост.

Също така в продължението ще има нов герой (надяваме се по-малко стереотипен). Прототип 3 на събитията ще се разгърне в някой гъсто населен град, в който ще има ново огнище на вируса. Събитията на „тройката“ ще бъдат логично продължение на двете предишни игри.

По-рано датата на излизане на Prototype 3 е трябвало да бъде известна някъде до 2014 г., защото Activision искаше да пусне третата част от месната акция върху текущото поколение конзоли, т.е. Xbox One и PlayStation 4. Въпреки това, годината е вече 2017 и просто няма информация за Prototype 3, а още повече такава информация, датата на излизане на Prototype 3 . Феновете чакаха през цялото това време и се надяват, че Activision не се излъга и сега са заети с разработването на нова част. Възможно е скоро да чуем нови подробности за Prototype 3.

Интересни Статии