Проблеми с преминаването на Assassin's Creed Syndicate на PS 4 и Xbox One

В допълнение към версията за компютър, Assassin's Creed Syndicate се предлага и на PS4 и Xbox One. След излизането на предишните части на франчайза, потребителите забелязаха голям брой проблеми и грешки. Assassin’s Creed Syndicate в това отношение се оказа по-добър и по-стабилен от останалите, но все още е далеч от идеалния. По-долу изброяваме най-често срещаните грешки, с които се сблъскват потребителите, и говорим за най-ефективните методи за отстраняване на неизправности.

Какво става, ако Assassin's Creed Syndicate се срине или замръзне в широк спектър от епизоди? (PS4)

В момента разработчиците са запознати с този проблем и работят за неговото разрешаване. За да се отървете от сривовете, опитайте се да премахнете напълно играта и да я инсталирате отново, като започнете ново ръководство без да използвате старите спаси.

Какво трябва да направя, ако Assassin's Creed Syndicate виси в стартовото меню? (PS4)

Assassin's Creed Syndicate може да замръзне, когато се появи менюто за стартиране, когато е свързана интернет връзка. Опитайте да рестартирате конзолата и рутера. Ако проблемът продължава, опитайте да инсталирате отново играта и проверете целостта на файловете, като използвате подходящата опция.

Какво трябва да направя, ако получа проблем с връзката, докато играя Assassin’s Creed Syndicate? (PS4)

Ако имате проблеми с Интернет, първоначално трябва да тествате качеството на връзката, като използвате стандартни PS4 инструменти. Можете да направите това по следния начин:

 1. Отворете главното меню на PS4
 2. Изберете Настройки
 3. Изберете Мрежова категория
 4. Стартирайте тестване на вашата интернет връзка

Ако според резултатите от теста системата отговори, че в момента се използва връзка тип NAT 3, ще трябва да направите някои настройки ръчно, за да се освободите от грешки и проблеми.

Има три вида NAT:

Open NAT - няма ограничения и можете да установите абсолютно всяка връзка.

Умерен NAT - има някои ограничения и може да се играе само с потребители, използващи строгата NAT връзка.

Строг NAT - когато използвате този тип връзка, използването на мрежови игри и свързването с други потребители ще бъде невъзможно.

Ако резултатите от вашия тест за интернет връзка показват, че вашата конзола използва NAT умерен или строг тип, направете следното:

 1. Изключете уредите чрез интернет. Изключете PS4, рутера или модема и изчакайте 15-30 секунди.
 2. Първо стартирайте своя рутер (или модем).
 3. След това стартирайте конзолата и проверете отново мрежата.

Ако след тази процедура все още имате проблеми с връзката, най-вероятно вашата защитна стена пречи на мрежата и вашия рутер. Ще трябва да конфигурирате маршрутизатора, като отворите ръчно някои портове и активирате UPnP.

За стабилна работа PS4 изисква пълното отваряне на следните портове:

 • UDP: 3478, 3479, 3658, 4646, 9103
 • TCP: 80, 443, 1935, 3478, 3479, 3480

Ако това не реши проблема, опитайте да свържете конзолата към мрежовия кабел директно (без да използвате рутер) и го рестартирайте.

Какво трябва да направя, ако Assassin's Creed Syndicate виси в стартовото меню? (Xbox един)

Ако имате проблеми с Интернет, първоначално трябва да тествате качеството на връзката, като използвате стандартните средства на Xbox One. Можете да направите това по следния начин:

 1. Отворете главното меню на Xbox One
 2. Натиснете бутона Меню на контролера
 3. Изберете Настройки
 4. Щракнете върху раздела Мрежови настройки
 5. Тествайте интернет свързаност
 6. Провеждане на мултиплейър тестване

Изберете елемент Подробна статистика за мрежата, ако усетите изоставания по време на преминаването на играта. Ако резултатите от скоростта на входящите и изходящите връзки не съответстват на декларираната интернет тарифа, трябва да се свържете с вашия интернет доставчик.

Има три вида NAT:

Open NAT - няма ограничения и можете да установите абсолютно всяка връзка.

Умерен NAT - има някои ограничения и може да се играе само с потребители, използващи строгата NAT връзка.

Строг NAT - когато използвате този тип връзка, използването на мрежови игри и свързването с други потребители ще бъде невъзможно.

Ако резултатите от вашия тест за интернет връзка показват, че вашата конзола използва NAT умерен или строг тип, направете следното:

 1. Изключете уредите чрез интернет. Изключете вашия Xbox One, рутер или модем и изчакайте 15-30 секунди.
 2. Първо стартирайте своя рутер (или модем).
 3. След това включете Xbox One и тествайте отново връзката с Xbox Live.

Ако след тази процедура все още имате проблеми с връзката, най-вероятно вашата защитна стена пречи на мрежата и вашия рутер. Ще трябва да конфигурирате маршрутизатора, като отворите ръчно някои портове и активирате UPnP.

За стабилна работа, Xbox One изисква пълното отваряне на следните портове:

 • TCP: 53, 80, 3074
 • UDP: 53, 88, 500, 3074, 3544, 4500

За стабилна работа на Assassin's Creed Syndicate трябва да отворите следните портове:

 • TCP: 80, 443
 • UDP: 9103

Ако това не реши проблема, опитайте да свържете конзолата към мрежовия кабел директно (без да използвате рутер) и го рестартирайте.

Как да активирате кода на Master Assassin Pack (PS4)

За да активирате уникалния си код, изпълнете следните стъпки:

 1. Следвайте тази връзка към официалния уебсайт и влезте във вашия Uplay акаунт.
 2. След упълномощаване изберете елемента за активност в червения панел в горната част на екрана.
 3. След като щракнете върху бутона за активност, ще видите малко поле за въвеждане, подписано като „Активиране на бонус кодове“. Това е мястото, където трябва да въведете своя Master Assassin Pack код.
 4. След активиране на кода, ще получите 3500 кредита за закупуването на Master Assassin Pack.
 5. Изберете секцията Постижения в горната част на дисплея и ще видите 3 платформи, от които можете да изберете вашата.
 6. Изберете платформата, на която имате инсталиран Assassin's Creed Syndicate и следвайте подканите, които ще се показват в изскачащ прозорец.
 7. След процедурата ще ви бъде даден код за активиране, който ще трябва да въведете в избраната платформа.

Тъй като пакетът струва само 250 кредита, останалите можете да използвате по ваша преценка.

Какво става, ако кодът Darwin & Di Ckens даде грешка по време на активиране? (PS4 / Xbox One)

В момента Assassin's Creed Syndicate изпитва затруднения при активирането на този тип код (Актуализация: Проблемът е отстранен и не трябва да има повече грешки при активиране. Ако сте ги изпитали преди това, опитайте да активирате кода отново).

Какво трябва да направя, ако кодът за получаване на специално облекло Ivy не е активиран? (PS4)

Рестартирайте конзолата и опитайте да активирате отново кода. (Актуализация: Проблемът е отстранен и не трябва да има повече грешки при активиране. Ако сте ги изпитали преди това, опитайте да активирате кода отново).

Какво ще стане, ако в играта не се появят мисии от страшните престъпления на DLC? (PS4)

В някои региони потребителите трябва самостоятелно да отидат в PS Store, за да получат страховити престъпления безплатно и да инсталират тази добавка. Можете също да получите това съдържание директно от контролния панел на конзолата, ако отидете в секцията „Допълнителни елементи“, свързана с Syndicate на Assassin's Creed.

В други региони добавката за страховити престъпления е част от играта и трябва да бъде изтеглена и инсталирана автоматично след закупуване.

Какво да направите, ако конзолата даде грешка: „Процес на инсталиране. Съставено _%. Задръжте O, за да се върнете към главното меню. ”(PS4 / Xbox One)

Изчакайте, докато играта и пластирът се изтеглят напълно и едва след това започнете инсталационния процес.

PS4: Можете да видите напредъка на изтеглянето на файлове, като натиснете бутона Опции, докато курсорът е върху името на играта. След това изберете елемента Информация. В прозореца, който се отваря, ще видите напредъка на изтеглянето и приблизителното време до края на този процес.

Xbox One: За да проверите как протича процесът на изтегляне, можете да отидете на МОИТЕ ИГРИ & APPS и да отворите секцията QUEUE. В него ще намерите цялата необходима статистика и времето до края на изтеглянето.

Какво трябва да направя, ако по време на първото стартиране играта замръзне по време на „Проверка за допълнително съдържание“? (PS4 / Xbox One)

Най-вероятно това се дължи на факта, че играта и пластирът все още не са изтеглени напълно. Изчакайте играта да завърши зареждането и рестартирайте инсталационния процес.

Какво трябва да направя, ако събраните предмети периодично изчезват по време на преминаването на изданието Assassin’s Creed Syndicate Collector's Edition? (PS4 / Xbox One)

Понастоящем не е намерено решение за този проблем. Най-вероятно ще трябва да изчакате официалното поправяне или пластир, за да поправите тази грешка.

Какво става, ако Assassin's Creed Syndicate замръзне на екрана за стартиране на играта? (Xbox един)

Ако имате проблем, при който играта напълно замръзва по време на стартиране и се появява директно на екрана за зареждане, ще трябва напълно да изчистите кеша и ръчно да промените някои настройки в съответствие с инструкциите по-долу:

 1. Докато системата е включена и работи, натиснете и задръжте бутона за захранване за 10 секунди.
 2. След 10 секунди системата трябва да се изключи напълно. Изчакайте 2 минути и натиснете отново бутона за захранване, за да включите конзолата.

Ако след тази процедура проблемът продължи да се повтаря, продължете със следните инструкции:

 1. Върнете се на началния екран на Xbox. За целта натиснете клавиша Xbox на контролера.
 2. Отидете в Моите игри и приложения
 3. Изберете играта, която искате да премахнете. В нашия случай това е Синдиката на Assassin's Creed.
 4. Натиснете клавиша Меню на контролера.
 5. Изберете Game Control.
 6. Натиснете отново клавиша Меню на контролера.
 7. Изберете Деинсталиране.
 8. След приключване на процедурата за премахване, инсталирайте отново Assassin's Creed Syndicate и опитайте да стартирате инструкцията.

Ами ако борбата не работи? (Xbox един)

Просто завършете играта, отидете в главното меню на конзолата и опитайте да започнете пасажа отново. Най-вероятно след тази процедура играта ще работи правилно отново.

Интересни Статии