Преглед на Huawei Mate 30: дата на издаване, функции, версия на Pro

Новият флагман излиза на пазара много скоро, представянето на продукта вече се е състояло! Точната дата на пускането все още не е определена, така че очаквайте новините! И сега ще обсъдим всичко, което е известно в момента. Приятно четене!

камера

Наистина иновативните функции на новия Mate 30 Pro. Камерата се състои от четири модула, два от които са основният и широкоъгълният, което ще ви позволи да правите изключително висококачествени и ярки изображения. Има и функция за размазване на фона, разделителна способност от 40 MP обективи.

зареждане

Зарядното не се е променило, все пак стабилните 40 вата, но компанията остава лидер в издаването на мощност на зарядното устройство. Samsung от своя страна може да се похвали само с 25 вата, а най-новите модели iPhone - 18.

връзка

Този модел успя да поддържа мощни мрежи от пето поколение, тоест 5G. Флагманът има 21 антени, 14 от които са проектирани да приемат 5G мрежа. Такъв голям брой антени ви позволява да поддържате работа в повече от 5 диапазона, висока скорост и висококачествена работа без прекъсвания.

цена от

Да си признаем, изобщо не евтино! Версия 4G Mate 30 Pro с 256/6 GB ще струва около 77 хиляди рубли, докато версия 5G ще струва много повече, около 89 хиляди рубли.

Интересни Статии