Поправете проблеми с Afterfall InSanity Extended Edition на Windows 10

Може да срещнете някои трудности, докато играете Windows 10 в Afterfall InSanity Extended Edition. Много играчи, преминаващи от операционните си системи към Windows 10, се страхуваха, че играта може да е напълно неработеща и не можеха да завършат преминаването си. Но искаме да ви утешим, че този проект от Intoxikate Studios все още работи на Windows 10.

Въпреки това, не всичко е толкова гладко с тази игра. На 10-ке играта може много добре да потъне в честота на кадрите. Един от потребителите на форумите в тази игра сподели един изключителен начин за решаване на проблема с FPS.

Нисък FPS в Afterfall InSanity Extended Edition за Windows 10

За да се отървете от FPS потискане в играта Afterfall InSanity, трябва да активирате режима "Broadcast" на Steam. За да направите това, отидете на "Настройки" -> "Излъчване" . В този раздел трябва да изберете опцията „Всеки може да гледа моите предавания“ в „Режим на излъчване . Освен това можете да зададете минимални настройки за качество на нея, ако някой ви погледне за светлина. Това ще помогне за намаляване на натоварването на системата.

Колкото и да е страни, това е метод за решаване на проблема, но той помогна на някои.

Интересни Статии