Пълни подробности за актуализацията на 1.03 Black Ops 4: черния пазар, корекции на грешки и други

Актуализиране на Call of Duty: Black Ops 4 с идентификатор 1.03 вече ще се появи на всички обичайни операционни системи. Теглото на актуализацията за PlayStation 4 почти достига 9 GB, на компютъра отнема 2 пъти по-малко - 4 GB. Черният пазар беше пуснат на PS4 веднага след пускането на пластира. На конзолите Xbox One и PC стартирането ще се проведе следващата седмица. Пълно описание на пластира е тук.

Актуализация на Black Ops 4 1, 03: Черен пазар

В магазина за черен пазар можете да закупите кожи, бижута, герои, различни оръжия, анимации и много подобни кифлички. За закупуване на артикули на пазара се използват премиум валута и CoD точки. Успоредно с транзакциите за реални пари, в Black Ops 4 играчите могат да печелят виртуална валута и да купуват игрални артикули за нея. Офертата на "контрабандата" е сезонна, с честота от няколко месеца асортиментът на магазина ще започне да се променя.

Treyarch е определил датата на стартиране на магазина за утре, 26 октомври, за всички Xbox One и PC плейъри. Sony подписа споразумение с компанията за ранен достъп до магазина. Черният пазар вече стартира на PlayStation 4 от 10.19. Първата операция за доставка на съдържание и асортимент от стоки е First Strike. Операцията се активира веднага след пускането на актуализацията на PS4. Тематичните предложения за Хелоуин също се предлагат, но след кратко време ще изчезнат.

Подобрен геймплей в иновациите 1.03

В игровата среда недоволството на Black Ops 4 се разраства поради приятелски хитови кутии и случайно изчисляване на попадения. В актуализацията тези области бяха коригирани и бяха подобрени отделните елементи на играта.

Иновацията докосна точките на възкресение. Сега върху картите има повече възможности за доминиране. Те се разпространяват безплатно във всички режими на игра. По-специално към картата на милицията са добавени нови места за възкресение. Класирането вече е достъпно във всички режими на игра. С актуализацията в играта беше въведен уикенд с двоен опит. За първи път програмата Double XP Weekend работи до 10:00 часа от 10, 20 до 10, 22 часа.

Поправки на грешки и други иновации

С Update 1.03, Black Ops 4 идва с редица корекции на грешки. Начертаните картини на оръжия не се повреждат, когато се показват в режим на игра. Самата игра стана по-стабилна по отношение на всички режими. Поради нововъведенията, направени от Treyarch, предишните файлове вече не са налични.

Корекциите са засегнали различни грешки и неправилна работа на играта в мултиплейър режим. Имаше по-малко смущения и грешки в гласовата комуникация, а също така успя да премахне много графични проблеми. В кръпката зомбитата обърнаха много внимание. Бяха пуснати мащабни поправки на зомби кръпка, скоростите на XP се промениха и взаимодействието с външния свят се подобри. Затъмняването трябва да работи по-стабилно при разделяне на екрана на 2 части. Освен това, алгоритъмът за проследяване на проблемните области е подобрен.

Treyarch реши много проблеми, които се отразяват негативно на производителността на компютърната версия на играта. Днес компанията се занимава с проследяване на други проблеми. В бъдеще Treyarch иска да ускори търсенето на екипа и да се отърве от проблемите по време на връзката. Честите грешки във фоайето са особено често срещани за потребители от Южна Африка и Австралия. Вярно е, че разработчиците все още не успяха да формулират план за действие за решаване на проблема.

Интересни Статии