Пет нови Steam игри, които може да пропуснете

Всеки ден около десетина нови игри в различни жанрове се появяват в стимула. Разбира се, да следите целия този поток от издания е просто физически невъзможно и в резултат сред голям брой обикновени продукти за еднократна употреба наистина шедьоври често се губят от поглед. За да ви помогнем да избегнете това, сме съставили малка селекция от свежи игрови иновации, на които си струва да обърнете внимание.

знаменосци

Дата на издаване: 22 февруари;

Bannermen е стратегическа игра в реално време с полу-фантазия средновековна среда. Главният герой, лорд Бериан, трябва да пътува из необятните земи на страната Валтория, за да възстанови реда след съкрушително военно поражение. Играта на Bannermen е типична за стратегиите в реално време и със сигурност ще се хареса на феновете на стария Warcraft. В играта има кампания за един играч и главоболия с AI, но също така поддържа пълен мултиплейър.

Адски гардероби

Дата на издаване: 21 февруари;

Игра в жанра Tower Defense, която също е ролева екшън игра с изглед на трето лице. Потопена във фентъзи обстановка на света на Адските стражари, играчът може да избере един от три различни класа герои: рицар, маг или стрелец. Кооперативният режим предвижда едновременно участие на четирима играчи, така че можете да играете онлайн с приятели или с произволно избрани партньори.

преданост

Дата на издаване: 19 февруари;

Нов психологически ужас от тайванските разработчици, които създадоха задържане. Този път играта е направена в напълно триизмерен вид с перспектива от първо лице. Основните характеристики на Devotion са акцентът върху сюжета и омайваща зловеща атмосфера, вдъхновена от тайванската култура от 80-те години.

W4RR-i / o-RS: Слизане

Дата на издаване: 21 февруари;

W4RR-i / o-RS: Descent е трудно да се опише, това е много оригинална художествена игра, направена в минималистичния визуален ретро ASCII стил. Играта включва покрови битки от жанра JRPG, а фантастичен сюжет разказва историята на далечното бъдеще.

Събуждането на Тризъбеца

Дата на издаване: 22 февруари;

Екип стрелец отгоре надолу, който се провежда на космическия кораб Trident, транспортира колонисти за изследване на далечна планета и атакуван от агресивни извънземни по пътя. По време на играта трябва да контролирате един от охранителните роботи, всеки от които има свои собствени характеристики и набор от способности. Възможно е изравняване на характера, както и закупуване и персонализиране на оръжия.

Интересни Статии