Пазителите на галактиката на Marvel: Ръководство за отстраняване на неизправности от серията Telltale

Фенове на вселената Marvel все пак чакаха играта за приключенията на Пазителите на галактиката и тя има доста дълго име - Пазителите на Галактиката на Марвел: Серията Telltale. Въз основа на отзивите на потребителите за Steam, Telltale отново успяха да направят прекрасен продукт в корпоративната си идентичност.

Ако обаче сте играли други игри на това студио, тогава знаете, че в началото те имат редица доста неприятни проблеми. Някои от тях веднага се фиксират с кръпки, докато други остават завинаги с играта. Пазачите на галактиката на Марвел: Серията Telltale не е изключение от общия случай и освен това има редица проблеми, които затрудняват насладата от играта.

Например, някои играчи на Steam се оплакват от ниския или нестабилен FPS в Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series, който преследва много игри в това студио. Или по време на стартирането на играта може да възникне грешка в DirectX, която също е чест гост, не само в Telltale игрите. Беше отбелязан и недостъпен руски език за играта.

Всички тези проблеми и други, сега ще анализираме подробно с вас. Въпреки това, преди да преминем директно към решаването на тези проблеми и грешки, просто трябва да се запознаете със системните изисквания за Пазителите на галактиката на Марвел: Серията Telltale. Игрите на това студио никога не са били особено „силни“ графики, но времето не стои неподвижно и те все още го подобряват.

Пазителите на галактиката на Marvel: Системните изисквания на серията Telltale

 • ОС: Windows 7 64-битов Service Pack 1 или по-нова версия
 • Процесор: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz или по-висока
 • RAM: 3 GB RAM или повече
 • Видеокарта: Nvidia GTS 450+ с 1024 MB + или по-висока
 • DirectX: Версия 11
 • Дисково пространство: 8 GB
 • Звукова карта: DirectX 11 съвместим

Както можете да видите, доста демократични системни изисквания. Но ако забележите, може да забележите линия на DirectX: Версия 11. Това е всичко, ако вашата видеокарта не поддържа DirectX 11, най-вероятно дори няма да можете да стартирате тази игра. И така, сега се обръщаме към централната тема на статията - решаването на проблеми и грешки.

Поправя проблеми и грешки за Пазителите на галактиката на Марвел: Серията Telltale

Пазителите на галактиката на Марвел: Серията Telltale изостава \ ниско FPS

Както бе споменато по-горе, ниската честота на кадрите или нейната нестабилност в игрите на Telltale е често срещано нещо и вече е познато на всички. Някои потребители на Steam твърдят, че тези с изоставания, потрепвания и други проблеми с FPS са били подпомогнати от редовна проверка на целостта на файловете за игри и актуализиране на драйвери за видеокартата.

Проверете дали на вашия компютър са инсталирани най-новите драйвери за вашата видеокарта. Ако не, актуализирайте ги и стартирайте играта. С все още ниския FPS можете да опитате да проверите целостта на файловете на играта, тъй като те не могат да бъдат заредени правилно при инсталиране на играта в Steam. За целта направете следното:

 • Намерете Пазителите на галактиката на Марвел: Серията Telltale във вашата библиотека на Steam.
 • Щракнете с десния бутон върху него и изберете "Свойства".
 • Отидете на раздела „Локални файлове“.
 • Кликнете върху бутона "Проверете целостта на файловете на играта ..."

Като се има предвид, че тази игра не е толкова голяма, ако я сравните с други проекти на други студия, тогава операцията за проверка няма да отнеме много време. Щом процесът приключи, ще ви бъде предоставено обобщение, в което те посочват дали са намерени файлове, които не са успели да сканират. Ако е така, те ще бъдат изтеглени отново. След като ги изтеглите, опитайте да влезете в пазителите на Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series и проверете вашия FPS.

Ако той все още е нисък, тогава за съжаление ще трябва да изчакате пластира от Telltale, тъй като проблемът определено не е на ваша страна.

Грешка DirectX в Пазителите на галактиката на Марвел: Серията Telltale

Някои играчи отбелязват, че когато играта стартира, те получават съобщение за грешка на екрана, което показва, че е имало грешка с DirectX. Уверете се, че вашата видеокарта поддържа DirectX 11, че имате инсталирани най-новите библиотеки с Direct X и актуализирани драйвери за видеокартата.

Грешката DirectX в „Пазителите на галактиката: Серията Telltale“ на Marvel също може да бъде подпомогната чрез инсталиране на конкретна актуализация за Windows 7 под KB2670838. Следвайте тази връзка, изтеглете актуализацията и я инсталирайте. Ако проблемът беше този, тогава вашата игра трябва да започне без проблеми.

Никой руснак в „Пазителите на галактиката“ от сериала „Марк“:

Описанието на играта на страниците на Steam показва, че тя поддържа руския език. Много потребители обаче твърдят, че няма превод на руски език. За щастие, разработчиците вече са пуснали малък пластир в няколко мегабайта. Ако все още нямате руски език в играта, тогава можете да опитате да проверите целостта на игровите файлове, за да изтеглите ръчно тази актуализация.

Подкрепа с резолюция 21: 9 в „Пазителите на галактиката: Серията Telltale“ на Marvel

За съжаление тази игра няма поддръжка за този тип резолюция. Може би разработчиците ще го въведат в бъдещи кръпки, но сега не е така.

Интересни Статии