Отвъд Good & Evil 2 Дата на издаване

Old lady Beyond Good & Evil е наистина една от „светите мощи“ на цялата игрална общност, заедно с епизоди като Half-Life и Prince of Persia. Ако по някаква причина все още не сте запознати с тази игра, тогава не забравяйте да го направите. Може да си мислите, че проектът от 2003 г. не може да ви заинтересува от нищо, но дълбоко грешите. Днес ще поговорим по тема като датата на излизане на Beyond Good & Evil 2.

Beyond Good & Evil е уникален проект вече около 13 години. Пристрастяващ сюжет, вълнуващ и не притесняващ играта на чистокръвни приключения, страхотна музика и най-важното - наистина оживени и добре развити герои, за съдбата на които ще се тревожите като най-близките си хора. И в края на играта ще съжалявате, че всичко е приключило.

Именно поради тези функции, Beyond Good & Evil разполага с толкова голяма и всеотдайна фен база, която чака продължение на страхотната игра от 13 години. Бих искал да спомена един факт - играта по едно време получи отлични оценки от критиците, което е важно. Beyond Good & Evil обаче не успя да събере достатъчна сума от продажбите. И точно заради ниските продажби, Ubisoft не пожела да финансира следващата част от франчайза. Въпреки че си струва да споменем, че първоначалната история на „Отвъд доброто и злото“ беше много по-дълга от тази, която беше показана в първата част. Първоначално беше планирано издаването на пълна трилогия.

Феновете обаче все още чакаха известна смяна през 2008 година. Мишел Анчел, дизайнер на игри от Ubisoft, каза в интервю, че играта всъщност е в предварителна фаза от година. През същата година е пуснат тийзър трейлър за новата част - Beyond Good & Evil 2. Тийзърът се оказа доста забавен. В него главните герои, Джейд и П. Дж., Почиват близо до счупена кола, насред пътя на безводно място. Това всъщност е това:

Тогава, веднага след година, в мрежата беше публикувано доста интересно видео, което уж изобразява компонента на геймплея на Beyond Good & Evil 2, защото показаното във видеото момиче е невероятно подобно на нефрит. След това събитие стана известно, че това е наистина геймплей видео на следващата част на Beyond Good & Evil. Видеото е изтекло в мрежата поради теч от Ubisoft, естествено не е умишлено.

Освен това играта се почувства още през 2014 г., когато Ансел сподели някои от произведения на изкуството, които изобразяват главния герой Джейд. Много е трудно да се каже дали играта е била в активно развитие от 2008 г. нататък. Някои хора смятат, че развитието на играта постоянно се забавя, докато други мислят за активната фаза на производство.

Въпреки това през 2016 г. имаше още едно събитие, което зарадва много фенове на франчайзинга. Ubisoft все още открито заяви, че играта е преминала във фаза на активно развитие. Също така в момента стана известно, че Beyond Good & Evil 2 ще бъде временно ексклузивно за Nintendo Switch, което няма много да зарадва много фенове на играта, защото не всеки ще купи нова конзола в името на една игра. Но времето ще отмине и Beyond Good & Evil 2 ще бъде пуснат на други системи. На 13 януари 2017 г. предстои излизането на нов тийзър за играта.

В момента това вероятно е цялата важна информация за Beyond Good & Evil 2. Не е необходимо да се говори за конкретна информация, каквато е датата на излизане на Beyond Good & Evil 2 . Но тъй като Ubisoft обяви активен етап, струва си да очаквате нещо още през следващата година и половина.

Щом стане известна точната дата на излизане на Beyond Good & Evil 2, тя веднага ще бъде включена в статията.

Интересни Статии