Отстраняване на грешки, сривове, замръзвания, проблеми със звука, DLL файлове и изоставания в играта Rebel Galaxy

Космическият симулатор Rebel Galaxy след официалното му пускане в магазина на Steam е бил изтеглян много пъти. Играта е подготвена от разработчиците за стартиране в продължение на няколко месеца и премина етапа на бета тестване. Но, за съжаление, много потребители все още отчитат наличието на някои сривове, замръзвания, проблеми със звука, DLL файлове и изоставания в играта Rebel Galaxy. В горещ преследване, без забавяне, подготвихме списък на най-често срещаните проблеми с Rebel Galaxy и предоставихме подробно описание как да ги отстраним.

Проблеми със старта и работата на DirectX 11 в играта Rebel Galaxy

Този проблем се проявява, ако графичното ядро ​​или видеокартата във вашата система не поддържа напълно DirectX 11 или е напълно лишена от поддръжката си. Ако срещнете подобен проблем, когато се опитвате да стартирате играта, трябва да преминете към използване на DirectX 9 инструменти.

Когато стартирате играта Rebel Galaxy, системата отчита липсата на файла MSVCR110.dll

Пълен набор от необходими DLL файлове е инсталиран заедно с играта от магазина на Steam. Ако обаче инсталацията е от GoG, системата може да докладва за липсващ файл MSVCR110.dll. За да разрешите този проблем и да стартирате играта успешно, трябва да изтеглите от официалния уебсайт на Microsoft и да инсталирате пакета за преразпределяне Visual C 2012. Освен това, ако използвате монтажа, инсталиран от GoG, изтриването на файла GalaxyPeer.dll, който се съхранява в главната папка на инсталираната игра, може да ви помогне.

Проблеми със звука в Rebel Galaxy

Някои потребители съобщават, че след старта на Rebel Galaxy, не само саундтрака в играта изчезва, но и всички звуци в системата на Windows изобщо. Това продължава, докато играта не бъде напълно затворена. Както успяхме да разберем, подобни проблеми се наблюдават, ако не всички актуализации на Windows са инсталирани в системата. Проверете за актуализации, инсталирайте ги и не забравяйте да рестартирате компютъра. След това ще се отстранят проблемите със звука.

Rebel Galaxy се срива веднага, когато се опитате да стартирате

В някои случаи играта не може да се отвори и спешно се прекратява веднага след опит за стартиране. В този случай пълното премахване на играта и инсталирането й с помощта на GoG Galaxy може да помогне.

Играта Rebel Galaxy се срива на всеки 10-15 минути и генерира грешка по време на работа

За да може играта да работи без проблеми и за да не срещнете периодични сривове на различни етапи на преминаване, трябва да проверите за актуализации и помощни рамки на DirectX и да ги актуализирате до най-новите версии. Трябва също да проверите за актуализации на Redists. Можете да го намерите и да проверите за актуализации на steam / apps / common / RebelGalaxy_Common / Redist.

Общо забавяне на системата след пускането на Rebel Galaxy

Най-вероятно намаляването на скоростта на системата и бавното стартиране на играта се дължи на остарели драйвери. Проверете актуализацията на драйвера за всички компоненти на вашия компютър и ги актуализирайте до най-новите версии.

Какво трябва да направя, ако не мога да се свържа с гарата поради контрабандни товари и въоръжени групи наблизо?

За да преодолеете това ограничение в играта, трябва да инсталирате маркер върху препятствие, което пречи на докирането ви и да изчистите пътя си с кула. Можете също да опитате да летите до докинг точката от задната страна и да летите по гарата. Това ще позволи докирането автоматично.

Какво да направя, ако по време на преминаването на мисията няма противници, цели, но също така не е възможно да се завърши преминаването?

Най-вероятно има поне още един кораб, който трябва да елиминирате, но той е разположен по такъв начин, че просто не го виждате. Използвайте радара, за да скандирате района наблизо. Ако има кораби в най-близкия радиус, които трябва да бъдат елиминирани като част от конкретна мисия, те трябва да бъдат открити от радара и маркирани с червен удивителен знак.

Ами ако движението между звездите е твърде бавно?

Скоростта на корабите зависи от разстоянието между звездите. За по-високи скорости трябва да закупите кораб с по-мощен двигател.

Какво да правим, ако корабът е в затворено пространство, плава и няма начин да се придвижи напред или назад?

В този случай изходът от играта помага. Ако отидете в главното меню и опитате да изтеглите мисията от същото място, играта автоматично ще определи предишното ви местоположение, но вашият кораб ще се появи малко по-далеч от мястото, където сте били преди да тръгнете.

Какво да направите, ако двубоят е твърде тежък и не можете да излезете?

Ако количеството на здравето падне до 25%, тогава играта автоматично ви телепортира в по-малко опасна зона. Ако по време на битката не можете да избягате в безопасната зона, позволете на противниците да намалят здравето ви до 25%, изчакайте телепортация, отидете в главното меню и след кратка почивка се върнете в играта.

Тези малки съвети ще ви позволят да нормализирате системата, игрите Rebel Galaxy и да се насладите на играта на вашия компютър. Както всички знаем, проблемите в компютърните игри, пуснати наскоро, могат да бъдат много повече от описаните в тази статия. Ето защо, ако не сте намерили проблема си в този списък, опишете го възможно най-подробно в коментарите и не забравяйте да посочите точната конфигурация на вашата система. Със сигурност ще се опитаме да намерим решение на вашия проблем и да го опишем в следващите публикации на сайта.

Интересни Статии