От ушите ми изпускат AirPods? 6 полезни съвета за поправяне на това

Всеки човек има уникална структура на ушите, а AirPods се предлагат само в една форма. Apple изобщо не взема предвид анатомичните разлики между ушите на различни хора. Сегашната форма на слушалките е фокусирана върху повечето. Има онези 10% от хората, чиито AirPods не се забиват в ушите и постоянно се стремят да отпаднат. Ще се опитаме да помогнем да отстраним този проблем.

Да, AirPods обикновено са доста ергономични и имат невероятен звук. Как обаче се наслаждавате на предимствата на слушалките, ако те отказват да се държат здраво в ухото ви? Има 6 начина за отстраняване на съществуващ проблем.

Съвет 1: Инсталиране на слушалките по различен начин

Преди да закупите аксесоар, е важно да се уверите, че формата им е подходяща. Ако те не се държат добре в нормално положение, опитайте да промените позицията на слушалките в предсърдието. Струва си да поставите слушалката и да я завъртите на 30 ° в едната и другата посока. Често в една от позициите, слушалките се качват „на мястото си“. Ако това не помогне, трябва да се опитате да ги инсталирате по различен начин.

Съвет 2: Използване на DamonLight Overlays

Днес е най-добрият начин да предотвратите загубата на слушалки. DamonLight са силиконови подложки, които премахват подхлъзването и компенсират вибрациите при бягане или ходене. Те значително увеличават използваемостта на слушалките и дори могат да подобрят качеството на звука.

Ушните подложки спомагат за задържането на AirPods по-здраво в ухото ви. Човек се чувства по-уверен, защото слушалките не се подхлъзват, а остават на мястото си, без значение какво прави слушателят.

Има много видове облицовки, но DamonLight е един от тези, които лесно се вписват в калъф. Те са сред малкото аксесоари, които могат да се поберат в калъф. По този начин, не е нужно да изваждате и поставяте тапи за уши всеки път. Достатъчно е да направите това веднъж и да забравите за подложките завинаги. Обемните подложки са неудобни за съхранение.

Съвет 3: Използване на EarBuddyz 2.0 наслагвания

Те са най-популярните наслагвания, имат най-голям брой покупки и най-висок рейтинг на Amazon. Това е заслужено, защото те имат правилната форма, повтаряйки формата на ухото. Помага ви сигурно да позиционирате AirPods в ушите си.

Използваният материал е мек, мек на допир силикон, който запечатва слушалките. Основната разлика е куката отгоре. Подложките за уши помагат да стегнете ушите в ухото си. Можете да бягате, скачате, кълцате дърва, каквото и да е, но слушалките ще останат на мястото си. Има един недостатък - облицовката трябва да се отстрани, когато се полага в капака.

Съвет 4: Използване на EarSkinz 2 тампони

Не всеки харесва куки в подложки, както в предишната версия, включително поради непрактичността на тяхното съхранение. В този случай си струва да препоръчаме EarSkins 2.0. Те подобряват качеството на звука, звукът в AirPods се усеща много по-остър и силен. Формата им води до леко издуване на материала над високоговорителите, насочен вътре в предсърдието. Тази форма води до по-добър звук. Загубата на слушалки също може да бъде забравена. Вярно, те също не се вписват в случая.

Съвет 5: Тествайте SoundRound тампони

Предимството на този метод е простотата. Подложките наподобяват възглавничките на стари слушалки, което се оказа доста удобно. Подобни наслагвания доста добре се проявяват на AirPods. Важното им предимство е ниската цена.

Подложките се слагат бързо и без проблеми и просто не излитат от слушалките. Те са доста ергономични, седят в ухото като „местни“. Такива ушни подложки лесно се вписват в калъфа.

Съвет 6: Използване на куки за уши AhaSound

Ако всичко по-горе не работи, последният изход е AhaSound Ear Kuoks. Това са специални случаи, които повишават комфорта при носене на слушалки. Допълнителен плюс - те повишават звукоизолацията на слушалките. Очевидно подложките също не се вписват в калъфа.

Надяваме се, че сега слушалките не изпадат от ушите ви, а започнаха да се задържат надеждно. Остава само да се насладите на отличното звучене на музика по всяко време и по всяко занятие.

Интересни Статии