ОС не се стартира в iPhone 6 Plus

Опитах се да актуализирам версията на софтуера в моя iPhone 6 Plus, но точно по време на инсталирането на актуализацията батерията изчерпа и телефонът се изключи. Сега, когато се опитвам да включа телефона, виждам първо черно лого на Apple на бял фон, а след няколко секунди червената икона на iTunes и изтегления USB кабел. Невъзможно е да излезете от този режим или по някакъв начин да го заобиколите. Опитах се да задържа едновременно бутона Home и бутона за захранване в продължение на 10 секунди, както е описано в една от вашите инструкции, но също така и без резултат. Как мога да върна телефона в нормалното си състояние и да възстановя всичките си данни?

Решение: Опитайте тези стъпки, които Apple препоръчва в такива ситуации:

  • Уверете се, че бутонът за захранване работи правилно. Ако не работи, проверете дали няма зрителни повреди. Ако бутонът е повреден или не работи при натискане, свържете се със сервизен център.
  • Свържете вашия iPhone към собственото захранване и го оставете да се зарежда поне 10 минути.
  • Ако дори след 30 минути зареждане нищо не се е променило, на дисплея трябва да се появи предупредително съобщение: „iPhone не работи. Актуализирайте софтуера до последната версия, ако е необходимо. " Продължете да зареждате iPhone, докато батерията е напълно заредена и индикаторът й се премести в горния десен ъгъл. След като изключите смартфона от зарядното устройство. Ако iPhone все още е изключен, свържете се с вашия сервизен център.
  • Ако iPhone не се включи, опитайте да нулирате отново, като държите клавишите Home и Power, докато зарядното устройство е свързано.
  • Свържете вашия iPhone към компютъра си и отворете iTunes. Ако компютърът разпознае устройството, тогава най-вероятно ще се покаже съобщение, че iPhone е в режим на възстановяване. Опитайте да го възстановите, но не забравяйте, че тази процедура изтрива всички данни от паметта на смартфона. Ако нямате актуална резервна копия, рискувате да загубите цялата информация, съхранявана на iPhone.
  • Ако възстановяването също е неуспешно, свържете се със сервизен център.

Кажете ни в коментарите кой от тези методи е решил проблема. Ако имате проблеми или неизправност, докато използвате iPhone 6 Plus, уведомете ни и ние ще се опитаме да ви кажем как да решите проблема си.

Интересни Статии