Опитвате се да се присъедините към GTA Online сървърите, като използвате модифицирана версия на играта

По време на следващото стартиране на GTA V Online може да срещнете доста интересен проблем, който не сте срещали преди. Може би сте разгледали някои модификации за GTA V, например, които подобряват визуалния компонент на играта или нещо подобно.

Ето съобщение, което може да ви срещне, когато стартирате GTA Online:

„Опитвате се да се присъедините към сървърите на GTA Online, като използвате модифицирана версия на играта. Връщане към Grand Theft Auto V. "

Като цяло не е толкова важно какво сте използвали. Важното е, че сте го „използвали“ и до днес нямаше проблеми. Така че този проблем се решава в повечето случаи по два начина. В единия трябва да изтриете само един файл, а в другия ще трябва да извършите по-сложни действия.

Съобщението се появи с причина, тъй като вашето копие на GTA V наистина стана „променено“ в този момент, но ние ще го поправим сега. Нека започнем с най-простия метод.

Изтрийте dinput8.dll файла

За да коригирате горната грешка, трябва да изтриете файла dinput8.dll. Този файл се използва при стартиране на скрипта Script Hook V, който ви позволява да стартирате модове в GTA 5 на компютър. Ако сте използвали поне някои модове за GTA V, тогава знаете за какво става въпрос.

Като цяло отидете в папката с GTA V и изтрийте файла dinput8.dll. След това опитайте да влезете отново в GTA Online. Този път всичко трябва да върви като часовник. Ако това не се случи, което все още е възможно, сега ще се опитаме да премахнем съобщението „Опитвате се да се присъедините към сървърите на GTA Online, като използвате модифицирана версия на играта“ по малко по-различен начин.

Почистване на папката GTA V

Ако предишният метод не ви е помогнал, то сега ще прибегнем до малко по-сериозни мерки, при които ще трябва да изтриете, рестартирате и проверите много. Затова направете следните стъпки:

  • За да започнете, рестартирайте системата си и следователно Steam.
  • Преди да продължите със стъпките, изключете антивируса си за известно време.
  • След това стартирайте Steam като администратор.
  • Отворете папката с вашето копие на GTA V и сравнете съдържанието й със съдържанието на тази екранна снимка.

  • Изтрийте всички файлове, които няма да бъдат на екрана, като по този начин ще се отървете от всички файлове на трети страни.
  • След това изтрийте всички избрани файлове, които са посочени на същия екран по-горе.
  • След изтриване на основните GTA V файлове, извършете проверка на интегритета на игровите файлове, за да ги изтеглите обратно.

Това всъщност е всичко, което трябва да направите, за да се отървете от съобщението „Опитвате се да се присъедините към GTA Online сървърите, като използвате модифицирана версия на играта.“ Струва си веднага да предупредите, че може да се наложи да повторите последните две точки няколко пъти, тъй като това не работи постоянно.

Интересни Статии