Онлайн съвети на GTA: Beast vs. Maniac и други режими

Каним ви да разгледате GTA Online днес и да изпробвате двойно платения плейлист за Хелоуин GTA и RP, който да съвпада с режимите на ужасите: Maniac, Beast Against Maniac и Game.

За да ви помогнем да победите съперниците си, решихме да публикуваме поредица от съвети за режима на Beast vs. Maniac (както и за други два популярни режима). В допълнение можете да се запознаете с предишните броеве на „News Feed“, посветени на режимите „Maniac“ и „Game“.

Звярът срещу маниака

Играейки като маниак, използвайте термично устройство, за да проследите движението на звяра през стените.

В режим "Звяр срещу маниак" екип от животни, способни да се движат със свръхчовешка скорост, да прескачат големи разстояния и дори да станат невидими за известно време, трябва да посетят 15 контролни точки, преди група маниаци да ги прекъсне всички.

Маниаците са разделени на три екипа: изтребители за подкрепа, разрушители и атакуващи самолети. Бойците за подкрепа разполагат с голям запас от патрони за минигун и могат да блокират пътя за бягство на звяра, което позволява на съотборниците да удрят противници с насочени изстрели. Само имайте предвид, че боеприпасите не се възстановяват след смъртта! С помощта на специални оръжия, като например пистолет, можете да обездвижите звяра, а тежката картечница ви позволява бързо да нанесете значителни щети на целта. Можете също така редовно да включвате термоизолатора (бутона вдясно), за да видите дали животните се крият някъде наблизо. И не забравяйте да погледнете радара: когато звярът посети контролната точка, неговият белег става видим.

Когато играете като звяр, имайте предвид, че свръхчовешката пъргавина не ви прави неуязвими. Когато здравето ви се намали до критична точка, губите способността да правите супер скок и да станете невидими, така че не забравяйте да се излекувате навреме. Можете да попълнете здравния си резерв с до 75%, просто като стоите неподвижно, така че понякога е по-разумно да не бягате с глава зад аптечката, а да намерите уединено място и да лежите ниско. В началото на играта трябва да изградите стратегия и да решите кои контролни точки ще посетите първо: ако изберете по-опасни точки, където всичко е на виждане, ще се изложите на риск, но това ще помогне на вашия екип в дългосрочен план. За да излезете от капана, използвайте невидимостта - просто не забравяйте, че това не спестява от термоизолатора!

Докато смъртта не ни раздели

Физическата интимност е ключът към силната връзка. Когато сте близо до партньора си, здравният ви резерв се попълва по-бързо.

В режим „Докато смъртта не ни раздели“, вие и вашият партньор трябва да участвате в групова среща с един, два или три чифта, всяка двойка ще се опита да убие всички играчи, а вие имате само един живот за двама.

Както при всичко, свързано с взаимоотношенията, ключът към успеха тук е способността да се работи в екип. Не е нужно да действате самостоятелно, но заедно: гледайте какво прави вашата сродна душа и водете диалог, изграждайки план за атака. Не оставяйте партньора си на мира - в края на краищата животът ви е неразривно свързан. Освен това, когато стоите наблизо, и двамата ще попълвате здравния си резерв. Разбира се, в някои случаи се случва да напуснете партньора си (колкото и да е трудно), за да ударите целта от две страни; Да, ще загубите бонуса за възстановяване на здравето си, но, пропълзявайки от гърба си, лесно можете да се отървете от врага. Но не отивайте твърде далеч Запомнете: животът на вашия партньор е толкова ценен за вас, колкото и за вашия собствен. Оръжията, разпръснати на картата, ще ви позволят да спечелите предимство в битка, така че погледнете радара (само внимавайте: опитвайки се да вземете оръжие, може да сте на линията на огъня). Между другото, за това: вашата маркировка ще бъде показана на радара на врага, ако останете на едно място твърде дълго, открит огън или се появите в неговото зрително поле, така че се опитвайте да бъдете в движение през цялото време, но внимавайте и обмислете маршрута.

Що се отнася до самите битки, имате няколко опции за атака. Можете да опитате да се приближите до врага и да атакувате мелето му. Може би няма да го убиете с един удар, но ще го съсипете на земята и докато той се неутрализира, ще бъде възможно да го застреляте без проблеми. Вижте само, че някой не се промъква по вас по същия начин! Ако предпочитате да стреляте отдалеч, имайте предвид, че при този режим влизането в главата не причинява увеличени щети, така че не рискувайте - насочете се в торса. И колкото и да е хубаво да се разделиш с любовна двойка, не бива да празнуваш предварително: ако умреш преди партньорът на убития противник да има време да се самоубие, победата няма да се брои. След като успешно елиминирате двойката, вие и вашият партньор ще бъдете възстановени с една трета от тяхното здраве. Ако режимът на „внезапна смърт“ е активиран, бъдете изключително внимателни: само един куршум е достатъчен, за да приключи преждевременно вашата дата.

евакуация

Със сигналния пистолет можете да подадете сигнал на телохранителите. Но пазете се от убийците!

Шефът е сам по средата на необитаем район и той може да разчита само на собствената си изобретателност и на факта, че телохранителите ще стигнат до него по-рано от отряд убийци.

Ако трябва да играете за шефа, намерете усамотено място възможно най-скоро. Най-вероятно убийците първо ще разгледат района около останките на самолета, така че престоя там не се препоръчва. Вашият пистолет за взрив е и най-добрият ви приятел, и най-лошият ви враг: с него можете да кажете на бодигардовете си къде сте, но убийците също ще видят сигнала. Както в случая с повечето режими на „Конфронтация“, много е важно членовете на екипа да са постоянно във връзка помежду си. Опишете най-близките забележителности на телохранителите, за да могат да ви намерят, а след това седнете и не се навеждайте, докато хеликоптерът не пристигне.

Ако играете като бодигардове, важно е да не сгрешите с избора на транспорт. До боса може да се стигне най-бързо по въздух, но хеликоптер е лесна мишена и може да бъде свален на две. Моторите са бързи и незабележими, но шефът на мотоциклета ще бъде изключително уязвим. Бронираните наземни превози, като Insurgent, не са особено бързи, но ще осигурят на вашите ценни товари най-добрата защита.

Играейки като убиец, внимавайте за взривове и хеликоптери. Ако забележите бодигард, не отваряйте веднага огън по него. По-добре е да го последвате тихо - може би той ще ви доведе до целта, а вие можете да подкопаете шефа в момента, когато той влезе в превозното средство.

Интересни Статии