Нечестни 3 Дата на издаване

Първата част на Dishonored беше пусната през октомври 2012 г. и се превърна в истински хит за всички фенове на стелт екшън игри. Ако направите някои аналогии, тогава Dishonored може да се нарече наследник на серията игри на Thief. Но не си мислете, че Dishonored изцяло заимства всички компоненти на игрите с "крадците", в които Гарет, благородният крадец, действа като главен герой. Не, по същество Dishonored беше просто вдъхновен от някои идеи от Thief, но нищо повече.

За разлика от същия Крадец, Dishonored е много по-ориентирана към екшън игра. Има стрелби, битки с мечове, стелт, най-различни оръжия и способности и много други. Нечестните се оказаха нещо като солиден халат от различни елементи, които много умело се съчетават. Може би не си струва да говорим за сюжета на играта, тъй като доста си заслужава за вашето независимо запознаване.

Като цяло, ако все още не сте играли Dishonored (по неизвестна причина), препоръчваме ви спешно да се запознаете с проекта.

Естествено, след излизането на такава успешна игра, която получи положителни отзиви както от критиците, така и от играчите, спешно трябва да последва продължение. И той последва. През ноември миналата година излиза Dishonored 2, който също получи отлични оценки от горепосочените хора.

Бих искал да спомена една точка - компютърната версия на Dishonored 2 излезе много слаба в техническо отношение, което е странно, ако си припомните перфектно работещата първа част. Най-вероятно промяната беше играта на двигателя. Преди това играта използваше добрия стар Unreal Engine 3, но втората част беше прехвърлена на Void Engine, който беше базиран на id Tech 5 (можете да го запомните от дните на Rage). За повечето играчи, представянето в играта падна просто до катастрофални стойности. Автомобилите от най-високия клас произвеждаха маркировки под 15 кадъра в секунда. И разбира се, куп грешки в допълнение, къде без него.

Тази ситуация обаче не продължи дълго и скоро разработчиците закърпиха повечето от недостатъците на проекта с помощта на лепенки. Те продължават да правят това. Този месец беше пусната първата глобална актуализация за нея, в която беше добавена New Game +. С този режим можете отново да преминете играта с всички отворени способности, плюс способностите на втория герой ще се отворят за вас. Общо можете да комбинирате всички възможности, налични в Dishonored 2.

Най-просто казано, Dishonored 2 е многократно подобрена версия на първата част. Също така, сега ви се предлага избор между два игрови героя - Corvo Attano и Emily Coldwin. Всеки от тях има свой собствен сюжет (сякаш) и уникални способности, което увеличава изменчивостта на играта само до невероятни висоти.

Сега, след като сме разгледали повече или по-малко накратко двете части на Dishonored, нека обсъдим въпрос като продължението и датата на излизане на Dishonored 3.

Феновете на първата част наистина харесаха Dishonored 2, дори и версията за PC с многобройните си проблеми. Виждайки, че проектът е чудесно място за продължаване, феновете на играта, разбира се, започнаха да задават въпроси за продължението. Основните им въпроси са: ще продължи ли франчайзингът? Кой ще бъде следващият главен герой? Има ли надеждна дата на пускане на Dishonored 3 ?

Е, няма такава точна информация като датата на излизане на Dishonored 3 . Има обаче информация с малко по-различно естество. В интервю Харви Смит, творчески директор на студио Arkane, сподели някои от мислите си относно продължаването на поредицата Dishonored. В интервю той каза, че е доста уморен от този франчайз и се изненада, че Dishonored 2 обикновено излиза. Честно казано, той вече би искал да направи нещо друго.

Ако обаче Dishonored 2 се покаже добре в продажбите, тогава може би ще бъде възможно да се говори за нова част от поредицата. В момента няма конкретна информация и още по-малко - например датата на излизане на Dishonored 3.

Интересни Статии