NBA 2K20: 5 неща, които трябва да вземете предвид, преди да създадете персонаж (MyPlayer)

Миналата седмица NBA 2K20 напусна изданието - поредната игра в супер-популярния баскетболен франчайз от 2K Sports. NBA 2K20 се предлага на PS4, XBox One, Nintendo Switch и персонални компютри. Наред с други неща, можете да изтеглите NBA 2K20 APK на Android в момента.

След пускането на играта в Интернет, много играчи с ентусиазъм започнаха да обсъждат новия редактор на символи (MyPlayer) в играта. Благодарение на модифицирания редактор, сега при създаването на вашия плейър трябва да имате предвид много нови нюанси. В това подробно ръководство ще ви разкажем за пет неща, които трябва да вземете предвид при създаването на играч (MyPlayer) в NBA 2K20.

Решете от какво се нуждаете: значки или атрибутни точки

Когато създавате своя плейър (MyPlayer) в NBA 2K20, можете да следвате два потенциални начина за надграждане: значки или атрибутни точки. Ако решите да се съсредоточите върху значките, ще трябва да експериментирате много и да видите кои комбинации от архетипни пай диаграми (пайове) и атлетизъм ви дават достъп до най-голям брой специални умения. Като алтернатива можете да се съсредоточите върху предпазителите (таваните) на атрибутите и диаграмите на архетип / атлетизъм.

И единият, и другият начин на изпомпване ще ви позволят да създадете свой собствен специален плейър, но горещо не ви препоръчваме да гоните след всичко. NBA 2K20 не е игра, в която можете да създадете перфектно балансиран играч. В NBA 2K20 ще трябва постоянно да се занимавате с минмаксинг и внимателно да избирате специализации за играча.

Диаграмите на пай имат ограничения

Новите класации за атлетизъм изглеждат доста готино, но все пак имат някои ограничения. Не си мислете, че ще успеете да създадете играч, който да има на разположение същите значки и атрибути като вашия любим NBA играч. Готино, ако работеше по този начин, но в действителност всичко далеч не е толкова просто.

Поради тази характеристика на тази система, трябва да определите в какво трябва да успее вашият герой и след това, използвайки „баничките“, да го приспособите към вашите предпочитания. Ще можете да създадете наистина невероятен играч, ако можете сами да определите кои конкретни значки или атрибути трябва да има.

Защитници> Чешки

Едно е сигурно със сигурност: Visual Concepts спешно трябва да работи върху наклонители в NBA 2K20. Slashers са много ограничени, когато става дума за снимки. Разбира се, това беше направено, за да се поддържа баланс в конкурентните режими, но, според нас, разработчиците стигнаха твърде далеч.

Всъщност, можете да получите това, което искате от играч с наклонен удар (скорост и забиване на шум), ако се съсредоточите върху ... способностите на защитника? В NBA 2K19 защитните играчи бяха твърде ефективни на баскетболния корт. В NBA 2K20 станаха малко изнервени, но все още са доста благоприятни.

Защитниците имат висок клас атлетически способности и много по-висок таван за атрибути от категорията на хвърлянето.

Вземете две основни умения

Би било наистина чудесно, ако в NBA 2K20 ви беше позволено да създадете играч, който знае всичко и който може да бъде поставен на всяка позиция, но можете да се съсредоточите само върху две области. Атрибутите на Капа (таван) няма да ви позволят да бъдете добри във всичко.

Помислете внимателно в две неща, в които вашият герой трябва да бъде добър, и след това поработете върху тях, подреждайки или значки, или атрибути.

Някои значки са безполезни за вашия стил или позиция.

Иконите могат да бъдат доста атрактивни, но не всички от тях могат да бъдат полезни за вашата конструкция и позиция. Ако вашият герой прекарва по-голямата част от времето в края на полето, тогава не се опитвайте да получите икона, която ще увеличи разстоянието на хвърляне. Няма да получите никакви ползи от тази икона. Фокусирани върху значките? След това опитайте да го направите според вашия стил и местоположение на полето. Най-просто казано, NBA 2K20 е игра за минимаксиране.

Интересни Статии