Наръчник за оцеляване Resident Evil 2 Римейк: как да победим главния бос - Тирана

Главният герой в Resident Evil 2 Remake има врагове и сега не става въпрос само за обикновени зомбита. Основният бос на поредицата за видеоигри Resident Evil редовно атакува играча. В оригиналната версия на RE 2 героят го среща около 3 пъти. В римейка първата среща е по средата на пътя за опознаване на полицейското управление, след което той продължава да преследва героя. Леон се опитва да намери възможност да напусне Градът на миещата мечка, но го чака неприятна среща. За да увеличите шансовете си за оцеляване след среща, следвайте нашите съвети.

Какво трябва да знаете за Тирана?

Най-важното е, че този шеф не може да бъде убит. Не бива да имате напразни надежди да убиете този бик. Явно разработчиците го оставят за бъдещи части, иначе няма да има кой да убие. Няма смисъл да прекарвате много патрони върху него, да стреляте по краката, ръцете и дори да се целите в главата. Всички опити за убийство на шефа няма да доведат до желания резултат. По-добре е да запазите касетите за в бъдеще, те все още ще ви бъдат полезни. Оставете паника по време на появата на тиранина, просто се отдалечете от него.

Единствената цел да стреляте по шефа е да свалите шапката си, което ще ви даде постижение.

За да се отървете от Тирана, трябва да използвате лабиринти от коридорите, които са масови в района. Запускайки малко по тях, ще може да се откъсне от здравия човек. Клер и Леон имат висока скорост на движение, така че врагът не може да ги хване. Ако някъде героят опира до стената, заради която Тиранът се приближава, просто трябва да избягвате гиганта. За да започне следващата атака, шефът ще има нужда от няколко секунди. Това време е идеално за бягство.

Тиранинът има 2 вида атаки: един удар и двоен удар. И двете атаки лесно се избягват чрез странично или отдръпване. Ако той стигне до там, шефът ще отнеме половин живот с един удар. Еднократната грешка, която играчът RE 2 прощава.

Докато допълнително проучвате полицейското управление, е важно да слушате стъпките. С наближаването на шефа, стопът се засилва - това е знак, че е време да тичаме. Ако силните стъпки бяха рязко прекъснати, най-вероятно той вече чака героя около най-близкия ъгъл и ще атакува веднага след излизане от помещенията. Бъдете внимателни.

Почти забравен, Tyrant е ефективно средство за лечение на обикновени зомбита. Той помества тълпи от зомбита по време на преследване.

Интересни Статии