Най-полезните флагове за Google Chrome

Google Chrome е един от най-популярните браузъри за Windows. Въпреки това, не всички хора, които го използват, са наясно със скритите експериментални функции. Това ръководство ще говори за така наречените Google Chrome Flags. Използвани с повишено внимание, тези функции могат значително да подобрят вашето сърфиране.

Как да получите достъп до Chrome Flags?

Така че, за да получите достъп до тези функции, просто трябва да въведете „ chrome: // flags “ или „ about: // flags “ в адресната лента и да натиснете Enter.

Това действие ви дава цял списък от възможности за експерименти. Под всяка от тези функции ще има кратко описание и платформата, която поддържа. Независимо от тях, които активирате, ще трябва да рестартирате браузъра, така че функцията да има ефект.

Най-полезни знамена за Chrome

Можете да намерите всички следните функции в списъка със знамена на Chrome.

Материален дизайн

Google винаги е бил щедър в разпространението на принципите на дизайн на своите продукти и услуги. Chrome, който е в процес на разработка, също е обект на тази политика.

Функция заглушаване на звука

Можете да използвате тази функция, за да поставите бутона „Изключване на звука“ в горната част на раздела. Това ще ви позволи да заглушите звука в този раздел. Само за справка - можете също да изключите звука, просто като щракнете с десния бутон на мишката върху раздела и изберете подходящия елемент в контекстното меню.

Заглушаване и включване на звук с помощта на аудио индикатори на лентата с раздели, както и добавяне на команди в контекстното меню за заглушаване на звука в избраните раздели. # enable-tab-audio-заглушаване

Гладко превъртане

Тази функция прави превъртането на страницата по-плавно, ако имате отворени много други раздели. Все още се тества, така че бъдете подготвени за трудности при големи натоварвания.

Възобновете изтеглянията

Понякога може да срещнете някои проблеми с вградения бутлоудър в Chrome. Изтеглянията ви могат просто да спрат поради неизвестни причини. Тази функция ви позволява бързо да възобновите изтеглянията, като използвате специалното контекстно меню.

Раздел за бързо затваряне

От време на време може да забележите известно забавяне при затваряне на раздели. Тази функция ще ускори тяхното затваряне.

Генератор на пароли

Тази функция значително ще помогне на онези, които вече са уморени да измислят пароли за различни уебсайтове. Не се притеснявайте - след като генерирате паролата, тя ще бъде запазена в Chrome.

Автоматично запазване на паролите

Трябва да сте забелязали малък прозорец, който се появява, когато отидете на уебсайт. Той ви пита за разрешение да запазите паролата, която сте използвали. С тази функция можете да пропуснете тази стъпка. Паролата ще бъде запомнена автоматично.

Интересни Статии