Най-доброто оръжие в играта The Division 2

В играта Tom Clancy's The Division 2 има 70 различни модели оръжия, някои от тях също са представени в различни версии. Ако ви е трудно да решите кой да предпочитате, тази статия може да ви е полезна. Моля, обърнете внимание, че се съсредоточаваме само върху нормализираната статистика на всяко оръжие, тъй като се използва в PvP режим. Ето петте най-добре представящи се модели в Дивизия 2.

Модел 700

Модел 700 според играчите е една от най-добрите снайперски пушки в играта, тъй като има най-високите щети в своя клас. Единственият недостатък на тази снайперска пушка е ниската й скорост на огън (54 патрона в минута), което е повече от компенсирано от оценка на щета 53015. Ако играете правилно с вашата снайперска конструкция и използвате далечен бой в своя полза, можете да косите врагове, без да нанасяте много щети. Като алтернатива играчите препоръчват SVD, който нанася 21830 щети на изстрел, но 94597 щети в секунда.

Военен Mk17

Военно Mk17 е полуавтоматично оръжие, което се превърна в основното оръжие в много потребителски сглобки на играчите на The Division 2 и се счита за едно от най-добрите в играта. Има отлична обща статистика, а също така изглежда привлекателна. Пушката се справя с приличен показател за щети от 17463, което означава, че ще унищожите врагове в 4-5 изстрела. Ако вземем предвид степента на пожар от 275 патрона в минута и 20 патрона в магазина, става ясно защо се смята за толкова смъртоносна. Забележима е и алтернативата на Mk17 - Classic M1A, която е особено ефективна с модификации, които увеличават стабилността.

M60 LMG

Следващото оръжие в нашия списък е напълно автоматично оръжие Classic M60 LMG. Опитните играчи го смятат за един от най-добрите картечници в играта. Classic M60 има изключително висока степен на пожар (500) и най-големият основен склад от всички - 100 патрона. Той нанася 8732 щети на изстрел и огромни 72 767 щети в секунда. В умели ръце картечницата лесно ще коси редиците на противниците.

Вектор .45 ACP

Пистолетът-автомат Vector е един от най-често използваните видове оръжия в играта; той е представен от 45 варианта ACP и 9 mm. Всеки от тях нанася 3742 щети, което е доста достойно за този клас. Скоростта на огън е 1200 патрона в минута, капацитетът на списанието е 25 патрона за 45 калибър и 33 патрона за 9 мм. На близко разстояние и в тесни пространства, Vector оставя на противника много малък шанс.

P416

Последното оръжие в нашия списък и може би най-доброто в играта е щурмовата пушка P416. Стилен външен вид служи като отлично допълнение към техническите му характеристики. Доста приличната скорост на стрелба от 675 патрона в минута го прави по-бърз от някои от пулеметите на автомата в играта. Освен това той нанася 6 237 щети на изстрел и 77963 щети в секунда и с основателна причина се счита за един от най-добрите в своя клас. Размерът на основното списание може да се увеличи от 30 на 60 кръга. С добавянето на няколко полезни модификации, P416 се превръща в мощно и универсално оръжие, което може да се използва успешно на различни разстояния.

Интересни Статии