Най-добрите VPN разширения за браузър Google Chrome

Частните виртуални мрежи стават все по-популярни с всеки изминал ден. Десетки хиляди потребители използват тяхната функционалност: от компании или организации, които искат да осигурят функционалност на отдалечените си работници, или потребители, които се опитват да заобиколят регионалните ограничения.

Съвсем наскоро Opera реши да предостави на всички свои потребители безплатен VPN вътре в браузъра. Ако сте потребител на Google Chrome, вероятно също искате да използвате нещо подобно в любимия си браузър.

Мрежата има огромен брой опции под формата на платени VPN мрежи, но има и избор от наистина страхотни безплатни опции за потребителите на Chrome. В тази статия ще разгледаме с вас шестте най-добри VPN решения за браузъра Google Chrome.

Забележка: Ако използвате VPN с надеждата да получите достъп до Netflix или BBC iPlayer, трябва да предупредите, че тези услуги и много други блокират достъпа до VPN адреси.

Най-добрите 7 VPN разширения за Google Chrome

DotVPN

DotVPN е на плава от 2014 г. и продължава да набира скорост. Тази услуга има над 800 000 потребители според уеб магазина на Chrome. Той има над 6500 отзива на потребители, които съставляват четиризвездна оценка.

Най-добрите му характеристики включват:

  • Неограничена честотна лента.
  • Дванадесет виртуални локации (Канада, Германия, Франция, Япония, Холандия, Сингапур, Испания, Швейцария, Швеция, Русия, Съединените американски щати, Англия.
  • Неограничено превключване между места.

Разработчиците също се опитаха да осигурят подобрена защита, тъй като тази услуга използва криптиране с 4096-битов ключ, което е два пъти по-добро от съвременните банкови стандарти.

ZenMate VPN

ZenMate VPN се рекламира като „решение за киберсигурност“. Те имат мрежа от добре защитени прокси сървъри, които криптират вашата информация и ви защитават от злонамерени сайтове.

Услугата ZenMate VPN може да бъде разделена на три компонента: интернет поверителност, Wi-Fi защита и неограничен достъп до Интернет. Конфиденциалността ще ви отнеме проследяващите рекламни банери, уеб анализи и социални мрежи, докато сърфирате в мрежата. От страната на Wi-Fi защитата ще добавите няколко нива на защита, когато сте в несигурни обществени мрежи. И накрая, с неограничен достъп до Интернет, можете да заобиколите геоблокирането.

ZenMate VPN също така предлага първокласни услуги, които подобряват скоростта, добавят допълнителни местоположения и осигуряват денонощна поддръжка. Предлага се на цена от 8 долара на месец. Така че, ако искате да получите максималните възможности на тази услуга, тогава се подгответе да платите сравнително малка сума.

Щит за гореща точка

Hotspot Shield е сравнително нов играч на терена. Веднага трябва да посочите, че този ресурс се управлява от Anchor Free, който се счита за най-надеждната компания в бранша. Интересни факти: Без котва повече от 10 години, през тях са направени над 400 милиона изтегляния чрез различни приложения, за тяхната сметка повече от 20 милиона активни потребители в 190 страни.

Предоставените услуги на Hotspot Shield са безплатни и неограничени, като има и версия за iOS, Android, Windows Phone, OS X и Windows. Както можете да видите, достатъчно широка гама от платформи, които не могат да не радват.

Точно като ZenMate VPN, тази услуга има премиум абонамент, чиято цена започва от $ 2.08 и по-висока, което зависи от продължителността на абонамента.

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN е друг доставчик, който се фокусира повече върху поверителността и сигурността, отколкото върху геоблокирането. Според уебсайта им тази услуга е отговорна за блокирането на почти 150 милиона рекламни единици, 200 хиляди злонамерени уебсайтове и 260 милиона опити за проследяване на активността на потребителите.

Най-добрите му характеристики включват:

  • Невероятно лесен за използване: само с едно кликване върху бутона за включване / изключване.
  • Защита срещу хакери, кибер измами, кражба от банкови сметки и измами с имейл.
  • Анонимен и без реклами уеб сърфиране.
  • Борба с геоблокирането по целия свят.
  • Защита срещу сайтове със злонамерено съдържание.
  • Компресиране на данни за мобилни горещи точки.
  • Принудителни HTTP връзки, където е възможно.

Премиум акаунтът е на разположение за $ 3, 79 на месец.

Browsec VPN

Browsec VPN твърди, че е подобрен аналог на ZenMate, Stealthy и Hola. Основните му предимства са позволяването на потребителите му да имат достъп до всеки сайт от всяка точка на света, подобряване на мрежовата поверителност на потребителите и защита на техните лични данни от различни нарушители.

Тази услуга предприема голяма стъпка към отключване на съдържание от геоблокиране, но вместо да отваря сайтове като BBC или Netflix, отблокира услугите Spotify, Pandora и SoundCloud, които са абсолютно блокирани в някои региони.

TunnelBear VPN

От всички услуги, разгледани в нашата статия, TunnelBear VPN е една от най-добрите. Седемнайсет хиляди рецензии, които добавят към петзвездна оценка. Вместо просто да бъде VPN, тази услуга всъщност криптира проксито.

TunnelBear изпълнява своите функции от много години и създаде име за себе си като отличен продукт за Windows и Mac. Ако поне малко ви интересува темата с VPN, то определено поне сте чували за TunnelBear от долната част на ухото си.

Има една голяма разлика между разширението за Chrome и инсталираното приложение TunnelBear - разширението за Chrome криптира трафика на вашия браузър, докато TunnelBear криптира абсолютно сто процента от вашите данни като приложение.

TunnelBear предоставя на потребителите най-високата скорост сред другите VPN в нашия списък, а сървърите му са достъпни в 20 страни по света.

SurfEasy VPN - сигурност, поверителност, отключване

Друго страхотно VPN разширение за Chrome е SurfEasy VPN.

Кое разширение да използвам?

VPN мрежите могат да предоставят много ползи за своите потребители. Можете да опитате просто да увеличите поверителността си или да можете да навигирате в сайтове като Pirate Bay, който е маркиран от някои браузъри като сайт със злонамерено съдържание.

Какъв вид услуга да използвате за вас зависи само от вашите предпочитания. Трябва също да разберете, че в тази статия сме изброили не всички VPN решения, които можете да използвате, а само онези, които привлякоха вниманието на много потребители в Интернет.

Интересни Статии