Най-добрите надграждания в The Division 2

По време на съществуването на The Division 2, умни играчи вече са събрали най-добрите набори и комбинации от оръжия с умения за PvE и PvP за различни герои. Всички те имат своите плюсове и минуси, но има и такива, които безспорно заемат водеща позиция. Това е така, защото нанасят огромни щети и убиват практически всеки враг с един изстрел. Ще говорим за такива надстройки.

Най-добрите надграждания в The Division 2

Преди да започнете да се гмуркате във "яростни" стрелби от втората дивизия, трябва да оптимизирате собствения си монтаж. Това ще помогне да се изправите срещу най-тежките врагове на цялата игра. Само след това можем да кажем за готовността за приключения.

Най-добрият начин да получите оръжие с висок рейтинг е да почиствате постоянно заетата тъмна зона, в която се появяват елитен плячка и някои екзотични награди. Страхотна идея е да се разхождате отново в забележителности в окупираната Тъмна зона, което увеличава шансовете за улавяне на най-горната плячка. При разчистване на места за целите на селскостопанското оборудване трябва да се използват предмети с най-висок резултат, наличен в инвентара. Това увеличава шанса да получите най-ценния плячка.

Веднага след като успяхме да вземем прилично оборудване (500 точки), е време да започнем да оптимизираме наличната версия. Това ще изисква станции за повторно калибриране, на които има налични подобрения в оборудването. Постепенно в инвентара ще бъдат събрани много добри оръжия, които също могат да бъдат подобрени.

Как да направим снайперист с 2 милиона щети?

Страхотна конструкция за PvE, която може да нанесе извънредни щети на елитни опоненти. Дори най-трудните врагове на The Division 2 се разпадат с гръм. За да осъществите този монтаж, се нуждаете от пушка Paratrooper SVD с таланти:

  • рейнджър (Ranger) - увеличава нанесените щети с 2% за всеки 5 м от разстоянието до целта;
  • Точност (точна) добавя 15% към точност при използване на пушка;
  • падане и търкаляне (Stop, Drop and Roll) премахва ефектите на изгаряне, отравяне и кървене при изпълнение на ролка. Активният талант може да се използва не повече от 1 път в минута.

За модове е най-добре да използвате обхвата на пушката Exps3 Holo, който добавя 8% щета, вертикално сцепление, Flash Hider 7.62 и Study Marksman. Във вторичен слот за пистолети трябва да използвате екзотично оръжие с кобур и таланта за „безпощадно“ (бруталност). Този талант дава 5% шанс да нанесе 20% допълнителни щети от експлозиви.

Следващият етап на изпомпване е специализацията „Shooter“, която трябва да изпомпвате до ниво 5. Умението да притежаваш пушка също няма да е излишно. Също така би било хубаво да се вземе специализацията на Demoman, която дава допълнителни щети поради експлозивни щети.

Поради факта, че тази компилация се фокусира върху причиняване на възможно най-много щети от снайперска пушка, трябва да обърнете внимание на атрибути като „силно ударения“ талант, който увеличава щетите за елитни противници с 15% и „разрушителния“ талант, което дава плюс 5% за всички щети от оръжие.

Повече марки (комплекти от оборудване) могат да добавят някои добри характеристики. За разпръскване на щетите на снайперист е подходящ наборът от Airaldi Holdings от три предмета.

Бонуси от комплекта:

  • увеличава точността с 10%;
  • увеличава щетите, нанесени при удара в главата с 10%;
  • Увеличава щетите от снайперска пушка с 10%.

Също така трябва да инсталирате един елемент от марката wyvern, което ще нанесе 7% критични щети и оборудването Douglas & Harding за повишаване на точността.

Как да създадете снайперист с 5 милиона щети?

Най-вероятно на читателя изглежда, че 2 милиона щети са вече огромен брой, с които убиването на противници ще стане не по-трудно от първото ниво на Марио. Това не е напълно вярно, защото има още по-силна конструкция за 5 милиона щети, което е още по-лесно да накажете враговете.

Веднага си струва да се погрижите за постигането на специализацията на снайперист, всичко е както е в списъка по-горе. От оборудване, използвано екзотична пушка Nemesis. Необходимо е да използвате един продукт от марката Murakami Industries за малко увеличение на щетите и значително увеличаване на щетите на елитните войски, както и за обиден атрибут и таланта на "силен удар".

Елемент от набора Fenris Chestpiece притежава както активни, така и пасивни таланти, като твърди удари и форсмажор. Те дават допълнителни щети от оръжия след смъртта на врага, а размерът на увеличението зависи от бронята на героя. За да се възползвате максимално от тази функция, трябва да използвате подложките за коляно на Gila Guard с мощен шоков талант и 5% подобрение на защитата.

Всички останали части на оборудването са 3 части от марката Airaldi Holdings с таланта „разрушител“ и „тежък удар“. Основната им особеност е значително увеличаване на щетите на снайперистите и общото ниво на щетите.

Максимално натрупване на щети с LMG

Цялата версия на PvE е базирана на активния талант на раницата Wyvern Wear. Елементът увеличава щетите от оръжие с 25%, ако всички умения на героя са презаредени. Този мощен ъпгрейд върви добре с бързото изстрелване на LMG, което също има вече големи щети.

Оборудването трябва да има толкова таланти, колкото "тежък удар" и "разрушител". Като основно оръжие, опитайте M60 с "безмилостен" или "безпощаден", а вторичният талант е Brutality Holster.

От марките трябва да се даде предпочитание на три елемента от „дрехите на wyvern“:

  • допълнителни 7% критични щети;
  • 15% бонус за сила на дрона;
  • 10% повече шанс за критичен удар.

Освен това трябва да се носи едно парче от Airaldi Holdings, за да се увеличи точността. Друга част трябва да бъде от China Light Industries, за да увеличи щетите от експлозиви. Като бронежилетка си струва да използвате групата за защита на Петров.

Специалитетите на Stinger Hive и ремонта на дронове ще бъдат по-подходящи от останалите.

Сграда "с една граната"

Сглобката до голяма степен е подобна на предишната, но използва дървото на уменията на Demoman, а основното оръжие е гранатометът M32A1. Експлозивното увреждане на гранатите е по-голямо от всяко друго оръжие. С него вече можете да преминете към PvP и много противници ще загинат само с едно попадение. Такъв характер ще бъде успешно допълнение към всеки отбор.

За да увеличите максимално щетите, трябва да съберете всички части от оборудването с таланта „разрушително“. Всеки от шестте слота трябва да притежава това умение, което дава 20% експлозивни щети.

Трябва да обърнете внимание и на таланта „луд бомбардировач“, който увеличава радиуса на унищожаване на гранатата със 150%. „По поръчка“ също е изключително важен талант, той ви позволява да приготвяте гранати, като държите бутона за стрелба. Последният талант е полезен поради способността да води по-целенасочен огън по движеща се цел.

В рамките на това събрание е много желателно да има една част от марката China Light Industries Corporation, която ще нанесе 10% експлозивни щети, и една марка Petrov Defense Group, която ще увеличи щетите от LMG с 10%.

В основния слот трябва да потърсите M60 с големи щети. Подобен LMG с голям размер на магазина ще свърши работа. Вторичният слот може да бъде зает от "безмилостни" или безпощадни екзотични оръжия с талант за "жестокост". Това ще даде още 5% шанс да нанесат допълнителни 20% от базовите щети под формата на експлозивни щети.

От дървото на уменията си струва да изберете "експлозивна регулация" и "натиск", които е препоръчително да изпомпвате до трето ниво.

Всяка конструкция е добра по свой начин. Правилно сглобеният снайперист убива дори най-мощните противници с един изстрел. Играчът с LMG става силна бойна единица както в PvE, така и в PvP. И играчът, който реши да вдигне строя „от една граната“ за себе си, ще бъде истинска гръмотевична буря в PVP битките, защото само една граната винаги ще му е достатъчна.

Интересни Статии