Най-добрите файлови мениджъри на Android

Ако сте потребител на Android, вече разбрахте, че родният файлов мениджър не е толкова функционален, колкото бихме искали. Какво да правим в тази ситуация? Това е просто - в мрежата можете да намерите огромен брой файлови мениджъри на трети страни, които ще бъдат много по-добри в работата си.

В тази статия ще разгледаме списък на четирите най-добри файлови мениджъри за 2017 г., които значително ще подобрят вашето изживяване с помощта на Android. Всеки от тях има своите плюсове и минуси, но всички те са отличен заместител на стандартния файлов мениджър.

Amaze файлов мениджър

Amaze File Manager е сравнително ново приложение с доста атрактивен дизайн. Той има отворен код и ще осигури бърза и гладка навигация през вашите файлове. Amaze File Manager има вграден Root Explorer и Application Manager, който също има възможност да премахва други приложения от вашето устройство.

Amaze File Manager ви позволява да споделяте приложения с други хора, да архивирате приложения и да ги скриете, ако имате нужда от тази функция. Amaze File Manager дори има свой собствен двигател на теми. Като цяло, ако не се нуждаете от куп функции и искате значително да опростите движението на вашия файл, тогава Amaze File Manager би бил чудесен избор.

ES File Manager

Ако попадате в редицата на потребителите, които се нуждаят от възможно най-много функции, тогава ES File Manager е най-добрият вариант. Функционалността на това приложение може да се завижда само. ES File Explorer поддържа всякакъв тип мрежово и облачно хранилище. С това приложение можете лесно да отваряте файлове с цип, рар формат и всякакви мултимедийни файлове. Можете дори да прехвърляте файлове чрез Bluetooth чрез този файлов мениджър.

ES File Explorer включва браузър с интегрирани Facebook, Google News и няколко други услуги. За да получите бърз достъп до файловия мениджър, можете да използвате персонализиращи жестове в центъра на екрана.

Всичко това бяха предимствата на ES File Explorer. Сега нека поговорим за неговия минус, който вече би трябвало да стане очевиден за някои от вас - натоварването на интерфейса. Освен това, ако наистина имате куп файлове на телефона си, понякога ES File Explorer може дори да забави малко. Въпреки това ES File Explorer все още е отличен файлов мениджър.

FX File Explorer

FX File Explorer е перфектната комбинация от форма и функция. Това приложение има доста красив външен вид, което съвпада с най-новите стандарти за интерфейс за операционната система Android.

В допълнение към външния вид, този файлов мениджър ви предлага странично навигационно меню, което ви позволява да се движите между отворени папки. Друга приятна характеристика на FX File Explorer е прекарването на пръст, което ви позволява да изберете папка или файл, като просто плъзнете иконата.

Ако говорим за функционалност, тогава FX File Explorer не е някакъв вид охлюв в това отношение - той се справя с почти всеки тип файл. Ако искате да свържете този файлов мениджър към облачен акаунт за съхранение или мрежова база данни, ще трябва да закупите Pro версията.

Солиден изследовател

Подобно на предишния файлов мениджър, Solid Explorer има добро съотношение на функционалност и отличен външен вид. Той обаче има един голям недостатък - периодът на безплатна употреба, който е равен на две седмици.

Solid Explorer ви предоставя цялата необходима функционалност. Можете да отворите и създадете разширение файлове .rar и .tar. Освен това има текстов редактор и помощна програма за гледане на изображения. Solid Explorer поддържа куп различни облачни хранилища и практически всеки мрежов формат за споделяне.

Също така си струва да се спомене удобното движение сред вашите файлове, включително специални жестове, влачене на файлове към работния плот на файловия мениджър и други функции. Освен това, въпреки че Solid Explorer има платена версия, безплатната версия включва и всички най-важни функции и функции.

Както вече споменахме, всеки от тези файлови мениджъри има както недостатъци, така и предимства. Някои от тях са безплатни, някои имат период на безплатно използване. Кое от тях ще изберете зависи от вашите лични предпочитания, както и от производителността на устройството с Android.

Интересни Статии