Най-добрите безплатни файлови мениджъри и Explorer програми за Android

Въпреки много други полезни приложения, файловият мениджър може да се счита за най-важният за всеки Android смартфон. Без него няма да можете да получите достъп до изтеглените файлове, да преминете от вградената памет към SD карта, да не говорим за десетки еднакво полезни функции. Нека не губим време, нека започнем прегледа.

Файлов мениджър

Файловият мениджър със същото име ви предоставя един от най-добрите набори от функции за управление на данни без излишни проблеми. На стартовия екран библиотеките с вашите снимки, музика, видеоклипове и документи ще бъдат предварително сглобени за вас, както и секции от вътрешната памет на устройството и подвижни флаш устройства. File Manager поддържа синхронизация със облачно съхранение и много протоколи за прехвърляне на файлове.

Файл експерт

Това приложение се предоставя от многостранен файлов изследовател, който позволява на потребителите лесно да превключват между различни места за съхранение на файлове. В допълнение към стандартните функции за управление на файлове в Android (преместване и изтриване на файлове и папки), File Expert поддържа и мрежово съхранение на файлове за FTP, SMB, WebDAV и Google Drive и облачно съхранение на Dropbox. Приложението предлага и много премиум функции, които можете да отключите срещу допълнително заплащане.

Общ командир

Total Commander е може би най-популярното приложение за изследователи. Поне така казват услугите на Google Play. Този файлов мениджър съдържа всички необходими функции за управление на файлове. Освен това, поддръжка за мрежово и облачно съхранение. Потребителите ще оценят и поддръжката на плъгини, отметки и други важни инструменти, като например вграден текстов редактор. Единственият му недостатък е липсата на какъвто и да е дизайн, но такава готина функционалност (напълно без реклами) го покрива с интерес.

Amaze файлов мениджър

Amaze File Manager е насочен към по-малко взискателна аудитория, която ще бъде доста просто управление на файлове. Можете да изследвате вашата файлова система под формата на решетка или списък с удобни преки пътища до често използвани папки в страничната лента, като филми, музика, изображения и изтегляния. Amaze File Manage поддържа функции за синхронна употреба на файлове, плъгин за деинсталиране на приложения, root Explorer и др. Поради ограничената си функционалност приложението няма да ви осигури интеграция с облачно съхранение, но ще се превърне в незаменим помощник за управление на локалното съхранение на данни.

Mk explorer

MK Explorer има интуитивен интерфейс, който се постига с помощта на полезни инструменти за управление на файлове. Explorer Bar може да показва опростен или подробен списък на вашите файлове и папки с възможност за персонализиране на размера на иконите и скриване на файлове и папки. Можете също така да настроите паралелно показване на папки, за да опростите прехвърлянето на файлове и папки. MK Explorer също има функция за търсене, поддръжка за ZIP и RAR формати, музикален плейър и вградена галерия. Тук не са достъпни облачни функции или поддръжка на мрежово устройство.

На сайта има голям брой безплатни приложения - appmirror.net

Интересни Статии