Начини за поправяне на грешката "програмата ACC.exe спря да работи" в Assassin's Creed Rogue

Не толкова отдавна много играчи на Assassin's Creed Rogue започнаха да получават грешката „ACC.exe спря да работи . След като направи няколко десетки стъпки, играта дава критична грешка и се затваря. Най-вероятно причината за неуспеха е била актуализацията на Steam, Windows или видео драйвери, защото преди тези проблеми не са възникнали. Успяхме да помогнем на един от нашите читатели да коригира грешката, надяваме се, че следните методи ще ви помогнат.

Метод номер 1: изключете наслагването на Uplay

Най-лесният начин да изключите наслагването е да натиснете клавишната комбинация „Shift + F2“. Клавишите за бързи клавиши ще работят, ако играта е отворена в момента на натискане. За да не влизате в играта, можете да деактивирате наслагването от Steam.

Инструкции стъпка по стъпка:

  1. кликнете върху бутона "Меню", той се намира вляво от елемента "Новини";
  2. отидете на страницата "Настройки";
  3. премахнете знамето от второто квадратче, отговорно за използването на наслагването.

Метод номер 2: връщане на драйвера за видеокартата

Има подозрение, че критична грешка в Assassin’s Creed Rogue се дължи на скорошна актуализация на графичните драйвери на системата. Бета версиите на видео драйверите често водят до сривове, така че може да се наложи да върнем драйвера. Друг фактор - всички потребители, които се оплакват от неуспех, са собствениците на видеокарти от NVidia.

Как да върнете драйвера за видео:

  1. минимизирайте всички прозорци за достъп до работния плот;
  2. щракнете веднъж върху „Моят компютър“, задръжте бутона „Alt“ и натиснете „Enter“;
  3. отворете „Диспечер на устройства“;
  4. отидете на раздела "Видео адаптери";
  5. щракнете два пъти върху името на дискретната графична карта;
  6. отидете на раздела „Драйвер“ и кликнете върху бутона „Отмяна на драйвера“;
  7. посочете причината за връщането на предишната версия на софтуера и кликнете върху бутона „Да“.

Метод номер 3: понижаване на качеството на графиките в настройките

Други играчи съобщават, че „Assassin’s Creed Rogue” понякога не работи добре при максимални графични настройки. Ако зададете качеството на графиката на „Нормално“ (средно), играта работи по-стабилно и на практика не се срива. Ако откриете проблеми дори при средни графични настройки, трябва да промените качеството на ниско.

Препоръчваме ви да напишете истинската причина по време на отмяна на драйвера, а именно: "Грешка" Програмата ACC.exe спря да работи. " Тогава разработчиците имат шанс да отстранят проблема с най-близкото поправяне. Колкото повече известия получавате от NVidia, толкова по-вероятно е проблемът да бъде отстранен скоро.

Интересни Статии