Методи за решаване на грешка 0x8009000b

Известие с код за грешка 0x8009000b възниква в SQL Server Integration Services (DTS), когато се опитвате да обработвате защитени с парола пакети данни.

За да разрешите повредата, направете следното:

  1. Уверете се, че обработката на данни се извършва под вашия акаунт .
  2. Променете нивото на защита на данните . За целта задайте критерия за ниво на защита на DontSaveSensitive. Освен това добавете конфигурационния файл за данните, задайте началните променливи в него и всички връзки, които ще обработват масива. Подобна опция е да зададете нивото на защита на EncryptSensitiveWithPassword. Благодарение на тази настройка ще се използва парола за криптиране. След това трябва да модифицирате агента на SQL Server, за да включите тази нова парола в масива.
  3. Премахнете криптографските низове от набора от данни . За да направите това, трябва да го отворите и да разберете какво точно е отговорно за криптирането и подобни нюанси на сигурност в него. Обърнете внимание, че създателят на този пакет може да създаде защита срещу това - мениджърът на връзки ще върне тези редове в първоначалния им вид с всяко редактиране. Свържете се с него за съвет относно това, за да не се налага да се справяте с грешка 0x8009000b напразно .

Интересни Статии