Методи за решаване на грешка 0x00000029

Работата на компютър може да завърши неочаквано със син екран на смъртта с код за грешка 0x00000029 . Много фактори могат да причинят това, но единственото, което ги обединява, е, че всички те намаляват сигурността на ОС. Следователно, не пренебрегвайте този провал.

За да отстраните проблема, направете следните неща:

  1. Деинсталирайте наскоро инсталирани програми и драйвери, изключете свързаното оборудване . Алтернативен начин е да стартирате операционната система в безопасен режим и да наблюдавате дали има проблем.
  2. Проверете системата си за вируси . За предпочитане е да свържете устройството към друг компютър и да извършите проверка там. Препоръчва се сканиране на дискове с няколко антивирусни програми, но една по една и не едновременно.
  3. Уверете се, че основните компоненти на компютъра работят: RAM, твърд диск, захранване . Изпълнете ги чрез специализирани програми за мониторинг. Повторете отметката дали всички бримки са свързани правилно.
  4. Върнете обратно ОС до предишната точка за възстановяване . Алтернатива е да заредите последната конфигурация на работещата система, за която преди да стартирате Windows, натиснете F10 и изберете подходящия елемент от менюто.

Уверете се, че всички компоненти на системата са налични и пълни . За предпочитане е да направите това в командния ред, като стартирате помощните програми SFC и DISM в него. Можете също така да използвате инсталационното флаш устройство (диск) с Windows. Ако това не разреши грешката 0x00000029, след това инсталирайте отново ОС.

Интересни Статии