Методи за разрешаване на грешки Неуспешно инициализиране на NVAPI с грешка 0XFFFFFFF

При стартиране на Counter-Strike: Global Offtack може да се появи известие, неуспешно да инициализира NVAPI с грешка 0XFFFFFFF. Това е характерно за компютрите, които имат графична карта Nvidia. Проблемът е, че не беше възможно да се отвори софтуерният интерфейс на видео драйвера.

Как да поправим Неуспешно инициализиране на NVAPI с грешка 0XFFFFFFF грешка

Тази грешка се решава по два начина:

  1. Проверка на уместността на софтуера. Посетете уебсайта на Nvidia, изтеглете и инсталирайте най-новия драйвер за видео. Няма да е излишно да се уверите, че актуализациите на Windows са инсталирани на компютъра. След претоварване проверете дали се появява грешка Разрешено е да се действа по различен начин. Стартирайте диспечера на устройства и след това: „Видео адаптери“ => изберете вашата видеокарта => „Свойства“ => „Драйвери“ => „Актуализация“ => „Автоматично обновяване“.
  2. Изтриване на файлове. Щракваме с десния бутон върху прекия път с играта и след това „Properties“ => „Преглед на локални файлове“. Намираме линиите 3d9.fx и dxgi.dll. Изтриваме ги директно или отиваме в папката, в която се намират - редът ще съдържа информация за този път. Файловете не трябва да остават в папки, свързани с играта.
  3. Актуализация на играта. Стартираме Steam, намираме CS: GO в него, избираме „Properties“, където ще се появяват бета версиите. Кликнете върху последната, стартирайте играта, тя се актуализира. Това понякога помага да се отървете от неуспешно инициализиране на NVAPI с грешка 0XFFFFFFF.

Интересни Статии