Методи за разрешаване на грешката Грешка при натоварване на приложението 5: 0000065434

Грешка при зареждане на приложението 5: 0000065434 се появява за игри, стартирани чрез Steam приложението. Грешката може да се появи в игри, които официално се продават чрез тази услуга, но те попаднаха на компютъра на потребителя в пиратската версия. Причините за проблема:

• Липсващи и повредени задължителни файлове;

• Сривове в кеша на приложението.

Как да поправите грешката?

Първо направете следното:

  • актуализирайте ОС до текущото състояние;
  • когато стартирате през Steam, уверете се, че връзката със сервизните сървъри е правилна - защитната стена или антивирусът може да блокира връзката, да добавите приложението към техните изключения, да му предоставите всички права;
  • рестартирайте компютъра - цикълът на включване / изключване не пасва, той се нуждае от рестартиране. След това опитайте следното.

Основните начини за решаване на грешката 5: 0000065434 в Steam:

№ 1: инсталирайте подходяща пукнатина (само за пиратски версии)

Често потребителите не спазват напълно инструкциите за използване на хакерство за играта. Разгледайте го подробно, уверете се, че всичко е направено правилно. Понякога забравят да копират стартирания на хакнато приложение в папката, в която е инсталиран. Опитайте и друго хапче за тази игра.

# 2: изчистете кеша на Steam

Отидете на C: \ Program Files \ Steam. Намерете и изтрийте папката на appcache там. Стартирайте Steam Client, излезте и излезте от вашия акаунт, стартирайте играта.

№ 3: промяна на съвместимостта

Намерете пряк път за стартиране на играта или нейния стартер. Кликнете върху него с десния бутон на мишката и следвайте: "Properties" => "Съвместимост". Отметнете линиите „Стартирайте тази програма от името на ...“ и „Стартирайте програмата в режим ...“, изберете „Windows XP с третия сервизен пакет“ в падащия списък. Потвърдете промените, като кликнете върху „Приложи“ и „ОК“.

№ 4: преинсталиране на Steam и играта

Препоръчително е да инсталирате Steam на диска, на който е инсталирана ОС. Относно играта - използвайте всеки диск, където след инсталирането ще има свободно място. Понякога грешка при зареждане на приложението 5: 0000065434 възниква поради загуба на софтуерни компоненти, която се елиминира чрез преинсталация.

Интересни Статии