Методи за разрешаване на android.process.acore грешка

Собствениците на смартфони с Android могат да получат повреда, чието описание показва, че android.process.acore е спрял. Има причини за това:

  • конфликт на приложения, които имат достъп до едни и същи хранилища (Контакти, календар);
  • неправилна работа на някаква програма;
  • Липсват необходими системни файлове
  • Важните системни приложения са деактивирани.

Поправете android.process.acore грешка

За да разрешите проблема, направете следното:

  1. Помнете след инсталирането на кои приложения е възникнала грешка . Премахнете тези програми и след това тествайте за неуспех. За много от тях проблемът възникна заради месинджъра на Facebook и помощните програми за оптимизиране на връзката с безжичните мрежи.
  2. Изтриване на данни от контакти . Тръгваме по пътя: „Настройки“ => „Приложения“ => „Съхранение на контакти“ => „Изтриване на данни“. В различните модели телефони този път може да е малко по-различен. Това действие ще изтрие всички контакти, така че преди това трябва да направите резервно копие.
  3. Изхвърляме настройките на календара . Ние действаме подобно на предишния параграф, но избираме „Съхранение в календара“. Там трябва да го включите или изключите, в зависимост от това кой конкретен елемент е активен в текущото време.
  4. Ние нулираме настройките и изчистваме кеша на всички приложения . В секцията „Приложения“ изберете общите настройки и намерете опциите, съответстващи на действието. Активираме ги.
  5. Променяме системния файл . Отворете файла, намиращ се на /system/csc/others.xml. Намерете в него линията, която започва с. Този низ трябва да е невярен, а не ИСТИНСКИ.
  6. Правим рязане . Това ще изтрие потребителските данни и ще върне всички настройки обратно към стандартните, но след това има голяма вероятност грешката process.acore да престане да дразни.

Интересни Статии