Metal Gear Solid 5: Как да примамвам Тихон на твоя страна и да я отвеждаш към задачи

Използвайки малките инструкции за изпълнение на мисии в Metal Gear Solid 5, можете да привлечете Тихон на ваша страна и да я заведете на задачи.

За да получите шанс да наемете Тиха и да я вземете със себе си за задачи в играта Metal Gear Solid 5, първо трябва да изпълните редица задължителни мисии. Възможността да вкарате този снайперист във вашите съюзници ще се появи само като започне от 11-та мисия, която се нарича „Скрит в мълчание“. Въпреки че според инструкциите на тази мисия вие трябва да унищожите Тихон, все пак можете да я наемете. Ще ви кажем стъпка по стъпка инструкции как да направите това, но това е само нашият начин, измислен емпирично. Лесно можете да измислите някакъв свой собствен.

Всъщност няма никакво значение по кое време да ходите на тази мисия, но препоръчваме тази сутрин, защото е много по-лесно да намерите Тихон. Ако се движите на изток, тогава в самия връх на голямата арка ще я забележите. След като го намерите, използвайте бинокъл, за да го маркирате с маркер.

Сега не бързайте и не правете никакви движения, иначе ще се раздадете и Тихония ще отвори огън по вас. За да я неутрализирате по някакъв начин, отворете екрана за поддръжка и поръчайте сметище. Посочете самата Тихон като дестинация, така че дъмпинговият товар да падне директно върху главата му. Щом той бъде доставен и падне върху главата й, това ще я обездвижи за известно време. След известно време тя ще се сети и ще се премести на север.

По това време трябва да вземете бинокъла отново и да отбележите снайпериста. Веднага щом маркерът е инсталиран, можете отново да поръчате изхвърлянето на товари и отново директно върху главата на Тихони. Препоръчваме да погледнете извън корицата, само за да посочите мястото на доставка. След това незабавно се скрийте и изчакайте, докато кутията падне.

След кратка пауза Тихоня отново ще започне да се движи на север и тук трябва да излезете от приюта и да се придвижите през него. След известно време картата ще бъде актуализирана и трябва да следвате жълтия маркер. Следващата стъпка е да се обадите на хеликоптера, който ще ви отведе обратно в базата. Моля, обърнете внимание, че Тихония не си струва да убивате. След няколко мисии можете да я посетите в основата.

След като изпълните четиринадесетата мисия, можете да отворите списъка с допълнителни мисии и да изберете „Посетете Тихон“. Тази задача е посочена под номер 111. След нейното приключване ще можете да вземете снайперист Тихоня със себе си за задачи.

Интересни Статии