Mad Max: Къде мога да намеря части и как да ги сглобя по-ефективно

Инструкции за преминаване на Mad Max и описание на местата, където можете да намерите части и как да ги съберете по-ефективно. Допълнителните детайли ще позволят по-бързо да се изпомпва колата.

В сравнение с други видове ресурси в играта Mad Max, подробностите са наистина важни и ние ще се опитаме да ви кажем къде можете да намерите детайлите и как да ги събирате по-ефективно. Работата е там, че този процес е доста скучен и рутинен, така че ще искате да знаете как да го ускорите максимално. Колкото повече ги съберете, ще зависи пряко от това колко добре и бързо успявате да изпомпате колата си. И така, ето няколко начина за бързо сглобяване на части.

Грабеж и превземане на лагера

Най-ефективният начин да намерите повече подробности и да го направите възможно най-скоро е редовно да ограбвате лагери. Всеки от тях съдържа голям запас от части. Но в същото време атакувайки и улавяйки лагера, вие ще можете да получите всички подробности наведнъж и да продължите да ги получавате стабилно в бъдеще. Изводът е прост - атакувайте и поемете контрол над колкото се може повече лагери и подробностите ще ви идват редовно.

Потърсете пътници и местни жители

Продължете постоянно да изследвате района и околностите му. Това е наистина ефективен метод за получаване на допълнителни подробности. Факт е, че в момента, в който се натъкнете на някой местен жител на пустошта, автоматично ще добавите 50 части. Ако успеете да убиете пътника, който сте срещнали по пътя, тогава ви гарантират допълнителни 50 подробности.

Кутии близо до бурята

Ако се доближите до бушуващата буря, ще видите, че на различни места в близост има кутии. Всеки от тях е изпълнен с подробности. За да ги вземете, трябва да излезете от колата и да разбиете кутиите. В същото време човек трябва да бъде изключително внимателен, така че детайлите да не се увличат от бурята. Обърнете внимание на картата, на която са маркирани, показващи къде са кутиите.

Автомобили за надраскване

Голям брой детайли могат да бъдат получени, ако заснемете оборудването, принадлежащо към фракцията Scratus. По време на играта можете да забележите техните автомобили. Трябва незабавно да ги атакувате, да убиете водача и да закарате оборудването в гаража. След това ще получите много допълнителни подробности.

Хийт Тави

Най-лесният начин да получите повече подробности е да продължите да карате през пустошта. Тук-там ще се натъкнете на палети, върху които лежи различен брой части. По правило има около 50 от тях. Опитайте се да не прескачате палети.

Интересни Статии