Краищата и тайните на демонстрацията Resident Evil 7

Resident Evil 7 е може би в момента най-разчупеният и интересен проект за мнозина от прословутото студио Capcom. Десетки изображения, различни видеоклипове и слухове - всичко това предизвика интереса на феновете на сериала до невероятно ниво.

За щастие на много играчи, Capcom пусна демо версия на играта, наречена Resident Evil 7 Teaser: Beginning Hour. Тази "пробна" версия на играта излезе просто фантастична и взриви целия Интернет. Много окончания, различни механики, ужас и безброй тайни.

Това може да звучи твърде добре, но Capcom дори актуализира демонстрацията, като по този начин разшири и без това отличната демонстрация на Resident Evil 7. И така, какво трябва да се направи в Beginning Hour? Самата цел е доста проста - да излезете от къщата на Бейкъра, но как ще го направите е по-сложна задача.

Началният час има няколко окончания и най-различни тайни, които по време на първото ръководство най-вероятно сте пропуснали. В този наръчник Resident Evil 7: Начален час, ще ви кажем как да откриете всички тези скрити неща.

Как да отворя реалния край в демонстрацията на Resident Evil 7

След актуализация, наречена Midnight, демо версията на Resident Evil 7 се попълни с нови места и елементи, които ще ви позволят да избягате от дома и да използвате Finger Puppets.

За да получите истински завършек, изпълнете следните стъпки:

 • Можем да наблюдаваме следните стъпки в предишната версия на демонстрацията - веднага щом се събудите, активирайте тайния лост в камината и вземете предпазителя от отворената тайна стая. След това поставете повдигнатия предпазител в генератора на предпазители. След това отидете на втория етаж и натиснете червения бутон, за да отворите достъп до таванското помещение. След това преминете през вратата и вземете ключа към мазето, което се намира на масата вляво.
 • Слезте на първия етаж и отворете вратата вдясно, през която се озовавате на ново място. Нека го наречем „Коритен коридор“.
 • Използвайте ключа за мазе, за да отворите решетката в края на плесеня коридор.
 • Слезте в мазето и преминете през вратата.
 • Ето, сега нещата ще тръгнат доста трудно. В мазето ще се появи чудовище. Където зависи от вашите действия. Ще трябва да избягате от мазето с два предмета, без да получите нито една капка щета от чудовището. Като начало се препоръчва да вземете „Valve” от дясната страна и веднага да отидете откъдето сте дошли, така че чудовището да е зад гърба ви. Така ще бъде по-лесно да се избегне. Когато Джак блокира пътя ви към изхода, незабавно бягайте надясно, вземете „Ключ до прозореца на тавана“ и бързо се върнете към изходната врата. Ако чудовището ще блокира пътя ви, тогава използвайте торби с окачени тела, за да го избутате. След това тичайте горе.
 • Върнете се на тавана и използвайте "Ключ към таванския прозорец", за да избягате.

Как да използвате куклите с пръсти за разследване на пет убийства

Освен получаването на Истинския край, най-голямата загадка на демото Resident Evil 7 са Finger Puppets. Намирането на кукла на пръста е първата стъпка в разследването на петте убийства, извършени в Бейкър Хаус. След решаването им ще ви стане на разположение елементът „Мръсни монети“, който ще отвори нещо в пълната игра.

Къде да намерите кукла пръст, празна тетрадка и как да създадете лявата ръка на куклата

Преди да започнете да разследвате пет убийства, трябва да намерите три предмета в демонстрацията на Resident Evil 7:

 • Куклите с пръсти могат да бъдат намерени в едно от чекмеджетата в коридора, вляво от отворената врата към стаята с VHS плейъра.
 • За да получите „лявата ръка на куклата“, комбинирайте „Пръста за кукла“ и „Изделия, изработени от целулоид“, намерени в новата таванска стая. Този артикул може да се намери скрит зад куп телевизори, по-близо до стълбите.
 • За да получите „Празна тетрадка“, потърсете чекмеджетата в „Плесен коридор“.

След като получите „Кукли отляво“ и „Празна тетрадка“, можете да започнете да разследвате убийствата. Повечето от стъпките ще изискват да разгледате конкретно място, да отворите инвентара си, да разгледате „Лявата ръка на куклата“ и да я насочите към конкретна точка. След като изпълните правилно тези стъпки, контролерът ще вибрира и ще чуете звук. Тогава ще бъде добавен запис към „Празна тетрадка“. Затова не забравяйте да потърсите там.

И така, ето списък с места, където трябва да посочите „Кукли с лява ръка“:

 1. На приземния етаж на къщата Бейкъри преди началото на стълбите ще намерите счупен гардероб. Насочете „Лявата ръка кукли“ към него, докато не почувствате вибрацията на контролера и чуете звук. След това в „Празна тетрадка“ ще се появи първият запис за убийството.
 2. Вдигнете се на тавана, завъртете ъгъл в коридора и надникнете в лампата. Ще трябва да чуете бебешки смях. След това следвайте описаните стъпки, за да получите този завършек - бягство от чудовище от мазето с два предмета. След това се върнете в мазето и не се страхувайте, чудовището вече няма да е там. В стаята на чудовището отидете на масата с трупа в чантата и я насочете към „Кукли с лява ръка“.
 3. След това ще трябва да вземете „Gun“. Това може да се направи с помощта на „Клапан“ за тръбата в банята, която се намира непосредствено зад „Плесен коридор“. Промийте тоалетната и там ще намерите „Пистолета“. След като получите оръжията, слезете на първия етаж, до върха на стълбите. На стената над стълбите ще видите снимка на някой със завързана глава. Снимайте снимката от „Пистолет“ и ще трябва да чуете смях. Влезте в малката стая под стълбите и посочете „Куклата лява ръка” на вратата, застлана с дъски. Запис за третото убийство ще бъде добавен в „Празна тетрадка“.
 4. Можете да получите запис за четвъртото убийство точно на мястото, където сте получили третото. Срещу вратата към стаята огледало ще виси под стълбите. Погледнете се в огледалото и след това бързо се обърнете с кръг + назад. Появява се прозрачен силует, а след това чувате още едно кълчене. След това се насочете към таванското помещение и отидете до задния ляв ъгъл. Погледнете нагоре и ще намерите сини и бели проводници, окачени на греда. Посочете ги с „Кукли с лява ръка“. Намирането на точка този път може да бъде трудна задача, но можете да се справите.
 5. Спомняте ли си VHS касетата от първата версия на демонстрацията? Ще трябва да го възпроизведете. Първо намерете „Болторез“, който се намира на етажа на първия етаж, близо до задната врата на къщата. След това се върнете през коридора и отворете с „Болторез“ кутия, която беше затворена на верига. Вземете касетата от нея, поставете я в VHS плейъра в началната стая. Така че започнете светкавицата. След като свърши, отидете в мазето на къщата Бейкъри. Уверете се, че отговаряте на условието чудовището да изчезне. Погледнете куклата, която лежи на пода в ъгъла и ще чуете още един смях. Ако не сте го чули, повторете действието с VHS касетата. Може да ви отнеме няколко опита. След смях отидете в кухнята и отворете саксията там с малко мръвка вътре. Насочете с „Кукли отляво“ върху яхнията, докато не усетите вибрацията.

Поздравления, вие успяхте да разрешите пет убийства в демонстрацията на Resident Evil 7 и сега всичките пет записа за убийства са в бележника ви. Сега отидете на тавана и отворете вратата там, която този път ще бъде цялата с кървави отпечатъци. Ще видите люлеещ се стол с надпис „ти си най-добрият!“. Към нея ще бъде прикрепена мръсна монета. Сега можете да оставите тавана през прозореца и да получите истински завършек.

Други окончания за демонстрацията на Resident Evil 7

В допълнение към реалния край, предоставен в най-новата демо версия, можете да получите и заразения край . За да го получите, ще трябва да бъдете нападнати от чудовище от мазето.

В допълнение към заразения завършек, има и други финали в демонстрацията, които ще постигнете чрез определени действия.

 1. Краят на задната врата: Намерете "резачката за болтове" на задната врата, отворете кутията затворена с вериги и извадете VHS касетата от там. Играйте го на плейъра. По време на флашбек следвайте Пит до стаята с VHS плейъра, който ще открие тайната стая с лоста в камината. След флашбека отворете тайната врата с лоста, влезте в тайната стая и вземете „Ключ към задната врата“. Използвайте го, за да отворите задната врата, където сте намерили Болторез и демото на Resident Evil 7 ще приключи.
 2. Краят на камбаната: Отидете с лоста в камината в тайната стая, където лежи предпазителят. Поставете го в кутията с предпазители на стената в началната стая и отидете на втория етаж. Натиснете бутона, за да спуснете стълбите към таванското помещение. Отговорете на телефона на тавана. След това излезте от стаята и демонстрацията ще приключи. Ако започнете от началото и отговорите на телефона отново, тогава имате добър шанс да чуете друг диалог. В демонстрацията има три съобщения на телефона: „Имате право да избирате. Но последиците от избора може да не съвпадат с вашите очаквания. " " Спомените съдържат истината. Не позволявайте външният ви вид да ви обърка. “ „ По един или друг начин, трябва да се сбогувате. Но ще бъдете ли готови? ” Много играчи предлагат различни начини как да слушате определен диалог по телефона. Но изглежда, че много от тях почти не работят, докато други е трудно да се провери за правдоподобност. Има един прост начин да слушате и трите съобщения на таванския телефон - вземете предпазител и веднага изтичайте на тавана до телефона. Фразите ще се появяват произволно всеки път, но по този начин можете да ги слушате всички.

Други тайни и изненади в демонстрацията на Resident Evil 7

В допълнение към различните предмети и предмети, които ще трябва да постигнете определени окончания, в демо версията можете да намерите и други интересни неща.

Местоположение на оси: По време на възпроизвеждане с VHS касета можете да намерите скритата Ax. След като стигнете до кухнята, погледнете в пропастта между хладилника и микровълновата. Там можете да намерите „скелетния ключ“. Използвайте го за чекмедже от другата страна на кухнята. Можете да го отворите с „Ключ за скелет“, но той ще бъде празен. Въпреки това, веднага щом се върнете сега, проверете отново и там ще намерите „Axe“. След надстройката също стана възможно отварянето на чекмеджето „Скелетен ключ“ в мазето.

Появи на призрака на жена: Този инцидент може да се случи в случаен момент по време на светкавица от VHS касета. Можете да забележите тази дама навън в гората, когато наднича прага, в къщата има стая под стълбите, на самите стълби, през прозорец в кухнята и т.н. За разлика от същия PT, този призрак изглежда не играе никаква роля за сюжета или загадките. Предполагам ...

Появи на „Семеен човек“: Понякога можете да го видите да минава през коридора, когато гледате из стаята с VHS плейър. Обикновено това се случва след светкавици. Щом го погледнете в коридора, той вече ще изчезне. Честно казано, този човек плаши много по-зле от някои призраци.

Напускане на стаята с телефона, без да завършва демонстрацията: Оказва се, че можете да напуснете стаята с телефона и да не бъдете атакувани. По какви причини се случва това събитие - не е ясно. Може би това е грешка или грешка в кода на играта. Още една загадка.

Движещи се манекени: манекените в стаята горе могат да се обърнат и да ви погледнат. Всъщност те могат дори да се появят в средата на стаята, докато изследвате горните етажи.

Можете да стартирате: да ... можете да стартирате ... в демонстрацията те не ви обясняват това. Просто натиснете L3. Ще бъде много полезно, когато тичате към телефона, за да слушате съобщения.

Други елементи: Демонстрацията на Resident Evil 7 има множество различни елементи, с които можете да взаимодействате и изглежда, че те нямат никаква цел:

 • Можете да намерите отворено пиано в стая с VHS плейър.
 • Можете да намерите някои жестоки находки в хладилника, микровълновата и в съда в кухнята.
 • Затворената врата вдясно при излизане от първоначалната стая.
 • Слушалки, които можете да видите отгоре по време на възпроизвеждане. Не можете да ги вземете.
 • Снимка на хеликоптер със символа на Чадър. Намира се до телефона на третия етаж.

Интересни Статии