Колко голяма е наградата за глава в Red Dead Redemption 2?

След всяко престъпление, съобщено на шерифа, наградата за главата на героя се увеличава. Новината се разпространява из Дивия Запад. Веднага след като бъде събрана определена сума, започват да се прилагат определени санкции. В началото всички функции са налични, а шерифът е неутрален. Тогава той започва да моли да напусне града, за да избегне проблеми. С висока награда за главата, шерифът забранява посещенията за главата.

Ако сумата наистина е голяма и сред престъпленията има сериозни нарушения, започват да се появяват ловци на глави. Не е толкова лесно да се отървете от тях, тъй като те са на високо ниво и се появяват в цялата карта. Ако престъпленията не са сериозни, ловците могат да доставят само в града, след ареста глобата ще изчезне. Ако има опити или убийства на служители на реда, играчът трябва да бъде застрелян на място. Открита битка може да бъде избегната само в режим стелт.

Играта Red Dead Redemption 2 има ясна система за увеличаване на наградите за главата. Обикновено наградата се увеличава с 5-15 долара, но за особено тежки престъпления - 25-50 долара.

Какви престъпления си струват?

Шерифът има своя собствена ценова листа. Той описва размера и тежестта на престъплението. Информацията е изтекла в мрежата и вече е достъпна за всички.

Вид нарушениетеглоСума, $
Садизмът над животнитениско5
Убиване на герои от дивата природацентрален5
Пустинен палежниско5
Палеж в градацентрален5
Физически конфликтивисоко5
измаманиско5
сплашванецентрален5
грабежниско5
махниско5
нарушение на реданиско5
вандализъмниско5
Ръцете отворениниско5-10
Къщи грабежицентрален10
Кражба на конецентрален10
отвличаневисоко10
Отвличането на шерифависоко15
Фатален конфликтвисоко15
Убийството на правоприлагащите органивисоко20
Банков грабежвисоко25
Влаков грабежвисоко50

Ако ви е писнало от постоянни срещи с ловци на глави, трябва да платите глоба на чиновника на жп гарата. При липса на пари можете да си позволите да бъдете арестувани.

Интересни Статии