Кодове за грешки в Xbox Live: 0x87e107ed, 0x87e107d7 и други

В момента сред много собственици на Xbox One и Xbox One X съществува истинска паника, тъй като те безкрайно се сблъскват с различни грешки, докато извършват определени действия в Xbox Live. Например, сред тези грешки можете да видите кодове като 0x87e107d7 и 0x87e107ed. Въпреки факта, че тези кодове за грешки са малко по-различни един от друг, те имат същата причина за възникване.

Проблемът е изключително често срещан и вероятно вече сте се сблъскали сами, ако имате конзола Xbox. За щастие, имаме обяснение какво се случва с онлайн услугата на Microsoft и защо тя създава кодове за грешки 0x87e107d7 и 0x87e107ed за много потребители. Ако вашият код за грешка започва с 0x87 или 0x80, тогава вие също сте предразположени към този проблем.

Причина за грешки 0x87e107ed, 0x87e107d7 и други в Xbox Live

Ако получите кодове за грешки като 0x87e107ed и 0x87e107d7, тогава знайте: това изобщо не е ваша вина. За съжаление в момента услугата Xbox Live потенциално е претърпяла DDoS атака. Причината за този „акт“ все още не е установена, но вече се предполага, че става дума за целенасочена атака срещу онлайн услуга.

За щастие атаката не се отрази на цялата услуга на Xbox Live. Днес все още можете да влезете в акаунта си и да получите достъп до мултиплейър игри, например PUBG, без никакви проблеми. Въпреки това няма да можете да използвате магазина Xbox. Въз основа на това не можете да получите достъп до такива сервизни функции като използване на кодове, купуване или изтегляне на игри.

Как да коригираме грешки 0x87e107ed, 0x87e107d7, 0x87e10804 и други?

За съжаление, освен многото функции на Xbox Store, вие губите и възможността да изтегляте цифрови копия на отдавна придобити игри. Освен всичко друго, може да срещнете проблеми в някои игри, които изискват мрежова функционалност в една или друга степен. Ситуацията сега е в ръцете на Microsoft и вие, съответно, можете да се справите малко с това. Просто трябва да изчакате момента, в който компанията ще възстанови правилната работа на своята онлайн услуга.

Не е необходимо обаче да чакате сляпо да се възстанови Xbox Live: тази връзка ще ви отведе до ресурс, където можете да наблюдавате състоянието на различни Xbox Live услуги. Върнете се по-често там, проверете състоянието на услугите и изчакайте момента, в който отново можете да получите достъп до Xbox Store, за да купите тази или онази игра. Майкрософт обаче скоро ще елиминира последствията от DDoS атака и всичко ще се върне към нормалното.

Интересни Статии