Кодове и комбинации от шкафчета и сейфове в Resident Evil 2 Remake

Отворете всички заключени сейфове в RE2: Remake, като следвате подканите в играта. Някъде трябва да има бележка или нещо подобно със намек. Вярно е, че намирането на бележка не е лесно, трябва да разгледате подробно всички ъгли на полицейското управление.

Ако се сблъскате с истината, играта е доста страховита. Може да не искате да изследвате коридорите след кръвната баня в търсене на туристическа брошура с номера. Разбираме нежеланието да разбием нервите за пореден път. Допълнителни срещи с шефа и неочакваната поява на зомбита от страна могат да бъдат избегнати, просто като се използват кодове от този материал.

Днес не сме подминали всички 4 отделни компании, но вече знаем кодовете от първите две стъпки. Те трябва да са достатъчни за развитието на характера. Когато научим повече кодове от заключени шкафове, материалът ще бъде актуализиран.

Кодове от шкафчето в бюрото на Леон

Най-вероятно за първи път играч ще срещне затворени шкафчета в игра в западния офис, в офис под надпис „Добре дошли Леон“. Има маса, заключена с две брави. Кодът за отваряне е първите букви на всяко от имената на бъдещите партньори на Леон. Съветите са наблизо. Вдясно, на гишето, водещо на юг, има табели с имената на всички необходими офицери: Марвин Бранач, Рита Филипс и Джордж Скот.

Така кодът за първото заключване е MRG .

На масите на север можете да видите няколко табели, това включва Елиът Едуард и Дейвид Форд. За да отворите втората ключалка, се нуждаете от още едно писмо, защото третият офицер не е достатъчен. Обикновено просто трябва да вземете третата буква.

За да отворите второто заключване, трябва да въведете NED кода.

В кутията има един от два предмета: удължен клип за пистолета на Леон или устройство за бързо презареждане на револвера на Клеър.

Кодове за други шкафчета в Resident Evil 2

В допълнение към посочената таблица, играчът ще срещне още три шкафчета в играта. За да ги отключите, въведете следните кодове:

  • Полицейски участък Raccoon City на 2-ри етаж в банята на съблекалнята. Кутията се отваря с CAP код;
  • 3 етаж на парцела до стълбите. За да отворите, трябва да въведете DCM;
  • Шкафът в центъра на контролерите се отваря с комбинацията SZF .

Във всеки от затворените шкафове има различни видове боеприпаси, те ще се окажат много полезни. По-добре е да отидете на всички места и да съберете патрони.

Сигурни комбинации за отваряне

Обратно в RE2: Remake, има заключени сейфове, които се отварят със специални комбинации. За да въведете кодове, трябва да завъртите циферблата в различни посоки определен брой пъти. След като правилния набор е сглобен, трябва да кликнете върху бутона "Приемам".

Кодове от сейфове в Resident Evil 2:

  • Сейф на 1 етаж в офис в западната част на парцела се отваря с комбинация от: 9 вляво, 15 вдясно и 7 вляво. Като награда играчът получава торба с бедра;
  • На 2 етаж в източното крило на чакалнята. За да отворите се нуждаете: 6 вляво, 2 вдясно, 11 вляво. Играейки като Leon, наградата ще бъде спирачката на муцуната (намалява отдръпването при стрелба). Клеър получава разширен магазин за оръжия;
  • Комбинацията от басейна: вляво 2, вдясно 12, вляво 8. Тук можете да намерите подобрение за пушката на Леон и чантата на Клеър.

Кодове за преносими сейфове

Няма универсални кодове за отваряне на преносими сейфове. Те се появяват произволно, но експериментално да вземете комбинация не е твърде трудно. На циферблата всички бутони светват в зелено. Трябва да минете през кръга обратно на часовниковата стрелка. Кой бутон да започнете няма значение.

Най-добрият начин да определите кода е да стартирате от всеки бутон и да се опитате да натиснете клавишите един по един, за да намерите желаната последователност. Така че трябва да повтаряте, докато не успеете да преминете пълен завой.

Знаем за местоположението на два сейфа:

  • В първия проход: на втория етаж - в стаята за душ, друг сейф на същия етаж, но в стаята с постелки;
  • Във втория пасаж: на първия етаж в стаята за разпити и на втория етаж в стаята за спално бельо.

Всеки сейф съдържа ключ, който е необходим за свързване с клавиатурата (може да се намери на приземния етаж в стаята със сейфове). След като резервните ключове са на правилното място, можете да отворите няколко затворени контейнера. В тях се съхранява чанта за бедрата и няколко предмета за изцеление на характера.

Интересни Статии