Kholat забавя, не стартира, изостава, изхвърля го от играта, дава грешка - как да го поправим

Ако Kholat се забави, изостава, даде грешка при стартиране или играта изобщо не стартира, тогава има решение как да поправите тези грешки.

Издаването на Kholat се състоя наскоро, играта е доста нова и затова, както в повечето нови продукти, има редица грешки. Но повечето от тях могат да бъдат фиксирани независимо.

Общо ръководство за отстраняване на грешки в Kholat

  • На първо място, ако в Kholat възникнат грешки, опитайте да рестартирате компютъра. Това просто действие често е много ефективно, така че не го пренебрегвайте.
  • Спирачки, забавяния, нисък FPS в Kholat може да се дължи на факта, че характеристиките на вашия компютър не отговарят на минималните системни изисквания на играта. В този случай може да се появи и черен екран, сривове на работния плот или Kholat изобщо няма да започне.
  • Уверете се, че няма кирилица по пътя на инсталацията на играта. Ако те присъстват, преименувайте папката и опитайте да стартирате Kholat отново.
  • Актуализирайте драйверите на графичните карти AMD и NVidia до най-новите версии. Освен това проверете дали имате инсталиран най-новият софтуер за Microsoft Visual C ++, Framework и DirectX.
  • Ако Kholat не стартира, съветваме ви да опитате да отворите играта като администратор. За да направите това, щракнете с десния бутон върху иконата на играта и изберете "Изпълни като администратор" от падащия списък.
  • Спирачките и забавянията в Kholat може да са резултат от антивирусната програма, която изразходва голямо количество компютърни ресурси на компютъра. Деактивирайте антивируса по време на играта.

Как да поправим грешките в паметта в Kholat - на компютъра липсва памет

Ако сте закупили Kholat и не можете да играете играта нормално, тъй като получавате съобщение от типа „извън паметта“ или нещо подобно, тогава ви предлагаме да прочетете как да поправите грешките в паметта в Kholat.

Как да коригираме грешки в паметта на Kholat

На първо място, трябва да:

  • Уверете се, че вашият компютър отговаря на минималните системни изисквания
  • Минималното количество RAM за удобна игра в Kholat е 4 гигабайта
  • Изтеглете и актуализирайте DirectX и Framework
  • Актуализирайте графичните драйвери на AMD и NVidia

Ако сте направили всичко по-горе, но проблемът все още остава, използвайте следния съвет: когато стартирате Kholat, затворете всички програми, включително и тези, които се изпълняват на заден план. Това ще спести компютърните ресурси, по-специално ще намали използването на RAM.

Интересни Статии