Къде са скрийншотите и игрите в папката Steam?

Steam е удобна програма, която милиони потребители по целия свят използват за закупуване и управление на своите игри. Но често много хора имат въпроси за това къде е папката Steam, как да намерят папката с игри в Steam и къде е папката със скрийншоти.

Къде са игрите и екранните снимки в папката Steam ?

Знанието къде се намират файловете за игри и скрийншотите в Steam е много важно, защото много рано или късно има нужда да добавят файлове на трети страни към игри, например различни модификации или има нужда от копиране на скрийншоти, направени чрез Steam вътре в играта.

Къде да намерите игри в Steam

Папката за игри се намира вътре в Steam и ако не знаете точно кой раздел да търсите, можете да го вземете достатъчно дълго. Така че, за да стигнете до игрите, следвайте инструкциите по-долу:

  • Отворете дяла на диска, където сте инсталирали Steam. Например, нека е задвижване D
  • Намерете папката, наречена „Steam“

  • Влизаме в папката Steam и отиваме в секцията "steamapps" (в превод - "приложения за пара")

  • На следващо място - отворете папката „Общи“ и пред вас ще се появи списък с папки с Steam игри

  • Общият път към Steam игрите ще изглежда така: D: \ Steam \ steamapps \ common. Вместо D може да има всеки диск, на който сте инсталирали програмата, например E или C.

Къде да намерите скрийншоти в Steam

Със скрийншоти в Steam нещата не са толкова прости, колкото с папка за игри. Няма отделна папка, в която да се съхраняват всички скрийншоти, направени в игри, а самите папки да са номерирани. Има два начина да влезете в секцията на екрана на Steam.

  1. Чрез програмата Steam това е лесен и удобен начин. Щракнете с десния бутон върху иконата Steam в областта за уведомяване и изберете „Screenshots“

  2. Чрез папката Steam. Следвайте този път: X (диск): \ Steam \ userdata. Там ще видите числовите имена на папките, ще отворите такава папка и след това изберете една от папките с име на три цифри.

Интересни Статии