Къде мога да намеря най-добрите диви коне в Red Dead Redemption 2?

В Red Dead Redemption 2 има почти 60 породи коне. Всяка от тях има уникални характеристики на жизнеспособност, скорост на движение, издръжливост и др. Някои от тях живеят в плен, могат да бъдат закупени само в конюшнята или взети от врага. Много породи живеят на глутници в Дивия Запад. Те трябва само да бъдат опитомени, но получават безплатно.

Конете са най-добрият начин за изминаване на дълги разстояния. Дори спринтът на Артур не ви позволява да се движите с достатъчна скорост. Ако няма близо до крайната точка за бързо движение, ще трябва да използвате кон. За да спестите пари в началния етап на играта, е по-добре да използвате опитомени коне. Просто не е лесно да намериш достоен кон. Картата по-долу ще ви помогне да намерите най-редките коне.

Къде са конете на картата?

Поставянето на карти се задължава на потребителя на BKolonkadonk. Той качва информация от официална база данни, разпространена между партньорите на Rockstar Games. Картата съдържа основните видове диви коне, които могат да бъдат намерени в играта.

За да разберете коя порода е най-добре да бъдете опитомена, освен това се прилагат разходите от официалната база данни за характеристиките на конете.

Добрият кон ви позволява бързо да обикаляте Дивия запад. Тя става добър помощник в повечето исторически мисии и е незаменима за ограбване на влакове.

Интересни Статии