Къде е върколакът в Red Dead Redemption 2?

По принцип върколакът успява да атакува случайно, докато пътува през просторите на Red Dead Redemption 2. Той също може да бъде намерен нарочно, като целенасочено отива в местообитанието на върколака. Важен момент - човек се превръща във върколак само при пълнолуние.

Намирането на митично същество е най-лесният начин чрез звук, при пълнолуние в Дивия запад се чува пълен вой. Просто трябва да отидете до източника на звука и Артур ще може да се сблъска с гол мъж, който вие на луната. Човек е защитен от голям бял вълк, който веднага атакува героя.

Когато Артур се приближи до върколака, човекът ще започне да бяга. Сега си струва да го последвате до леговището, разположено до реката в долината на Роанок.

Къде е пещерата и какво е в нея?

Можете също така да намерите пещерата самостоятелно, изследвайки северната част на Аннесбург наблизо с буквата "R" от думата Roanoke. В същото време, през дневния живот в пещерата замръзва, Артур ще намери само място от камината.

Приютът има своя собствена система за защита - стадо обикновени вълци. Те трябва да убият. През цялото това време върколакът прогонва Артур и моли да напусне мястото.

В пещерата има и дневник, който разказва за момче, потопено в книгата „Моят живот сред дърветата“. Дневникът разказ приключва, след като момчето се срещне с вълците.

Играчът може самостоятелно да реши какво да прави с героя. Героят няма да устои, само през цялото време да скърби за вълците "роднини". От него на практика не изниква никаква опасност. Няколко опита за нападение на Артур с нож лесно се отблъскват и героят се успокоява. Вътре в пещерата има запаси и храна.

Интересни Статии