Къде да вземем маските на ловеца в The Division 2?

Раздел 2 е богат на колекционерска стойност, която играчите обичат да събират. Една от колекциите са тайните маски на ловците. За да получите всички 12 маски, трябва да намерите и да се биете със същия брой ловци, на които принадлежат.

Подготовка за успешен лов

Има няколко условия за стартиране на събирането на колекцията.

  • Трябва да събирате предмети почти винаги през нощта, защото ловците ловуват в тъмното. Единственото изключение е демоновата маска.
  • Необходимото ниво на героя трябва да бъде най-малко 30. Противниците от предимно ниво 35, за да се чувстват комфортно в работата с тях ниво 30 ще бъдат достатъчни.
  • Изчистете района предварително от вражески патрули. Ловците са хитри и потайни, не се появяват при наличие на подозрителна активност в областта.

Собствениците на маски се движат, така че за да ги намерите, трябва да се ръководите от промени в музикалния съпровод. Можете също да определите тяхното местоположение чрез светкавица на радара или чрез статистика в потребителския интерфейс.

Какво е ключ от слонова кост и защо е необходим?

Има вероятност ключът от слонова кост да падне от ловците. Този артикул предоставя шифър, чието решение ще позволи на ловеца да хвърли хайвера си. Шансът да изпаднете не е толкова голям, но по време на събирането на маски ключът се появява в приблизително 75% от случаите. Той е до маската. Ако ключът не е паднал от първия ловец, това е наред - има още 11 начина да вземете тези предмети.

След като завършите колекцията от маски, трябва да се върнете в Белия дом на собствената си база за операции и да преминете към двуетажни легла. В десния ъгъл човек ще спи, а до него е кутия за оръжие. За да отворите сандъка, ще ви трябват 8 ключа от слонова кост.

Съдържание на кутията:

  • уникална щурмова пушка F2000;
  • бяла кожа на оръжия;
  • малък трофей е брадва на ловец, който се закача на раница.

Важно! Ако по време на убийството на ловците не е паднал достатъчен брой ключове, те могат да бъдат получени, като помогнат на приятели. Сътрудничеството с приятели ви позволява да отидете на лов за ловци дори на 25 нива, но в този случай компанията се изисква.

Местоположение на всички тайни маски на ловеца в The Division 2

След кратък теоретичен курс и подготовка е време да отидете на лов.

Призрачни и призрачни маски

За да ги вземете, трябва да използвате контролно-пропускателния пункт, разположен близо до паметника на Вашингтон. Веднага след достигане до посоченото място трябва да отидете до шахтата на асансьора. Погледът на играча ще отвори голяма стая с малък монитор. Екранът трябва да бъде включен, той се намира до мястото, където играчът преди това е намерил „Бил за правата“. След активиране на монитора върху него се появяват 3 точки на картата.

Събитието е достъпно само след 19:00 часа в играта. За да определите текущото време, можете да използвате режима на снимките.

Според координатите трябва да посетите всички точки, както се оказва - това е гробът. Всеки от тях трябва да бъде удостоен с избора на емоцията „Поздрав“. Всеки път, приветствайки гробовете, ще започне да се появява статичен шум от екрана, което показва успешното завършване на фазата на задачите.

Къде да търсите гроба:

  • Първият се намира наблизо с контролна точка в югоизточната част от него. Ако тръгнете от паметника на Вашингтон, тогава трябва да отидете на северозапад. Предметът на претърсването е контейнер, до него е купчина земя, която е гроб.

  • Гроб номер две не е далеч - в североизточната част на паметника. Точното местоположение е посочено на картата, гробницата е разположена малко отстрани на главния път.

  • Последното погребение в югозападната част на паметника. Трябва да се разхождате по пътеките около Вашингтон, като обръщате внимание на гъсталаците. До и е гроба.

Като отдаде чест на всички гробове, човек трябва да се върне на контролния пункт. На минимап се появява голяма оранжева точка. От това място трябва да се насочите на запад. Облегнати на знака "липсващ" завийте надясно. Тук тогава ще има кран с ловец, които седят на товарен контейнер. Един точен изстрел ще позволи на играча да придобие заветната маска. Ако плейърът пропусне, можете да стартирате от предишната контролна точка и опитайте отново.

Призрачна маска може да се получи в северната част на паметника. Обикновено ловецът живее на покрива. Убийството му ще представи втората маска от снимачната площадка.

Маски на нежить и мидас

За да намерите и двете маски, трябва да се насочите към Уест Енд. Близо до брега има полукръгла сграда, определено ще привлече вниманието със своята причудлива форма. В двора на сградата има частично пресъхнал басейн, след което трябва да влезете в него. Обърнете екрана встрани от числата и започнете да използвате „Скачане на място“ - това е една от стандартните емоции. Това действие предизвиква двама ловци едновременно. Убиването им ви позволява да получите 2 маски наведнъж.

Ghoul маска

Трябва да отидете в долния ляв ъгъл на картата. В близост до мемориала на Линкълн има кеш. След това трябва да слезете до входа на канализацията, самите тунели ще изведат на правилното място - покривът с лаптоп. След активиране на компютъра се включва светлина, която осветява картата на стената.

Отидете до резервоар близо до паметника в търсене на гора с подсветка. Най-добре е да се настаните на една от наблюдателните кули. В гъсталака ще можете да различите мигаща крушка, върху която трябва да стреляте точно. Щом електрическата крушка се счупи, наоколо ще се появи дим, а в нея - ловецът. Убиването на неприятен противник на ниво 35 не е лесна задача, но е възможно. Като награда играчът получава маска на гули.

Маска на духа

Сега трябва да отидете до източния ъгъл на картата, ловецът е под града, по-точно - в югозападната част от него. На хълма Капитол има паметна стена с имена върху нея. Можете да намерите стената по малък блясък около нея. Намирайки се в близост до определено място, трябва да стреляте с фенер, разположен зад фонтана, и да дадете поздрав на починалите войници. Завършването на тези действия причинява появата на ловец. След като го победи, спира маска за спирт.

Скарлет маска

Друга маска заедно с ловеца се намира западно от площада на Правосъдието. За да го получите трябва да стартирате. До цитаделата трябва да отидете до двора и да станете в центъра му. Играчът ще види стена с два отвора на вратата от едната страна и с друг отвор на другата стена. Трябва да отидете до първия пасаж и да намерите лаптоп в стаята. Сега трябва да отидете от другата страна на двора и да започнете да взаимодействате с телефона. На изхода ще има много дим, а в него - ловец с алена маска.

Тамбурин, кръстосани маски и фантом, маски на смъртта

Получаването на тези колекционерски предмети е по-трудно от останалите, защото трябва незабавно да се биете с четирима ловци. Ако има достатъчно ниво и оборудване, можете сами да убиете противници, въпреки че няма да е лесно. За да не разровите нервите си, по-добре е да помолите приятели за помощ.

След като играчът е готов да посрещне ловците, трябва да отидете на север от контролната точка, в центъра ще има парк с коледно дърво. Правилното място е маркирано на екрана.

Ето едно кафене, което трябва да посетите и активирате лоста зад бара. Действието ще работи само през нощта. Натискайки лоста, трябва да излезете навън и да започнете да бягате около дървото по посока на часовниковата стрелка. Кръгъл танц привлича трима празници на празника. Друг противник може да остане отвън. Когато излизате от парка, можете да видите ловеца, седнал на оградата. Смъртта му ще представи фантомна маска.

Маска на демон

Последната маска се намира в търговски център - в Източен център. До театъра има търговска сграда. Вътре трябва да слезете ескалатора и да се изкачите на малка платформа, покрита с трева. Тя може да бъде разпозната от два камъка. Той предлага гледка към прозорците от другата страна с цели по тях. Необходимо е да се застреля цялата цел от горе до долу, след което ще се появи ловец с последната маска.

С това завършва колекцията на колекцията, като награда стои кутия на собствената си оперативна база. Разбира се, ако сте събрали 8 ключа от слонова кост. Очарователният лов на маски приключи, но 100% преминаването на The Division 2 е все още далеч.

Интересни Статии