Къде да търся крадени купувачи в Red Dead Redemption 2?

Стандартните градски магазини в Red Dead Redemption 2 сякаш се подчиняват на закона на Дивия Запад. Те не са готови да закупят никаква плячка. Не могат да им бъдат предложени различни подозрителни ценности. Но такава плячка се купува с удоволствие от купувачите на откраднати стоки. В света няма толкова много от тях, така че е важно да се знае местоположението на всеки купувач. В противен случай ще трябва да прекарате много време в пътуване. Те могат да се интересуват от златни пръчки, платинени часовници (получени по време на почистването на имението на една от бандите и т.н.). Общо има 4 бълха пазари в RDR 2.

Къде са купувачите?

Купувачите нямат специални знаци. Някои са в обикновена къща, докато други са за обличане на прозорци. По-добре е да търсите по местоположение на картата. Струва си да се отбележи, че тези герои не купуват само крадени стоки. Те предлагат да се купуват редки предмети: рецепти, маски, експлозиви, изключително оръжие.

Emerald Rancher купувач

Става на разположение преди всичко. Той може да бъде намерен на Изумруденото ранчо. Артър за първи път среща купувач по време на търсенето „Нека маслото се разлее“ (2 част от играта). В мисията това е единственият NPC, който е готов да закупи откраднати карета.

Бълха маркетинг от Ню Хановер

Той не се крие по задните улици, а стои точно на търговския етаж на един от най-големите градове - Ван Хорн. Можете да намерите дистрибутор от източната страна на Ню Хановер.

Риселър в Родос

Следващият представител на "черния" пазар се намира в Родос. Търсейки го е по-добре в североизточната част на града. Родос е град в района на Лемоне.

Купувач от Сен Дени

Последният съществуващ „хукстер“ стои от източната страна на Сен Дени. Той с удоволствие ще закупи златни кюлчета и ще даде 500 долара за тях.

Бонус: 2 начина да получите главен ключ

Заключените сейфове често се срещат по пътеките на Артур, докато изследват Дивия Запад. За да ги отворите, трябва да използвате динамит, който привлича твърде много внимание и увеличава щедростта на главата. Има и друг начин да получите съдържанието на сейфа - отворете го с главен ключ. Елемент от играта е наличен в трета глава, когато завършва мисия за ограбване на сценичен коуч.

Алтернативен начин да получите главен ключ е да го купите от купувач в Сен Дени. Този метод е полезен, ако играчът все още не е достигнал желаната задача. Ще трябва да платите 25 долара за главния ключ.

Интересни Статии