Какво трябва да се направи за удължения край в Darksiders 3?

След излизането на вълнуващото действие Darksiders 3, много играчи се хвърлиха в света на игрите с глава. Геймърите бързо стигнаха до края на играта и видяха стандартния завършек. Мнозина биха си помислили, че просто няма разклоняващи се окончания в зависимост от избора на потребителя. Това не е така, решенията на играча влияят на финала, но броят на окончанията е малък. Играчът може да получи само един алтернативен край. За да получите по-интересно завършване на сюжета, трябва да направите правилното нещо с допълнителни шефове.

Как да се държим?

Може да се получи удължен край в случай на убийството на допълнителен бос Абраксис. С душата на този демон трябва да отидете при Властелина на Празнотата, но самият той трябва да остане жив. Основната причина, поради която мнозина не виждат този край, е, че и двата героя са допълнителни шефове. Те не се изискват за попълване. Който ги срещне, обикновено е просто убит и в края на краищата само Абраксис трябва да бъде убит.

Местоположението на Abraxis не е толкова лесно да се намери, то може да бъде открито случайно при проучване на допълнително местоположение. Самият Абраксис живее на мястото "Белег". След като посетите района, трябва да намерите огромно торнадо и да отидете при него. Когато се движите към ураган, струва си да завиете малко вляво. Можете да идентифицирате желаната зона по страшно чудовище, разхождащо се в района. В близост до чудовищата е въздушният поток. След като попада в него, героят се появява в специална зона. В края на коридора има асансьор, водещ директно до "главния офис" на Abraxis.

Щом героят е срещу шефа, той ще иска да говори с героя. По време на диалога демонът предлага на играча да сключи сделка - да го остави жив и да убие Господаря на Празнотата. Съгласявайки се с офертата, играчът губи възможността да види пълния край и постижение. В диалога трябва да изберете опцията да убиете демона и да му отнемете живота.

Щом душата на Абраксис е в раницата, можете да отидете с нея при Господаря на Празната. Трябва да бъде пощаден, демонът ще се скрие сам и ще хвърли камък след себе си. През цялата игра камъкът ще лежи на празен ход, полезен само в края. Това е камъкът, който отваря достъп до допълнителни фрази в диалога. Геймърите ще трябва да погледнат изненаданите лица на Овъгления съвет и дори в кредитите ще се появи зловеща сянка.

Интересни Статии