Какво трябва да направя, ако не мога да стартирам програма или игра и Windows допусне грешка 0xc0000135?

Често потребителите на Windows могат да срещнат грешката 0xc0000135 при стартиране на определени игри и програми „ Грешка при инициализиране на приложението (0xc0000135). За да излезете от приложението, щракнете върху OK . “ Ще поговорим за това как да се справим с такава грешка, как да предотвратим повторно появяване в бъдеще и какво задейства появата й в тази статия. Препоръчваме ви да прочетете този материал изцяло, тъй като в допълнение към инструкциите за разрешаване на грешка 0xc0000135, той съдържа някои съвети за разрешаване на други подобни грешки.

Защо виждам грешка 0xc0000135 при стартиране на програми?

За работата на всяка програма или игра на компютър, работещ под Windows, може да е необходим набор от специални системни библиотеки и компоненти. За да разработи софтуер, собствената среда на Microsoft .NET Framework често се използва и за да изпълнява такъв софтуер, компютърът трябва да съдържа подходящ набор от системни файлове, които не са включени в стандартната операционна система. Ако компонентите на .NET Framework не присъстват или те са остарели, потребителите могат да наблюдават грешка 0xc0000135 и в резултат стартирането на програмата ще бъде невъзможно.

Отстраняване на неизправности 0xc0000135

За да се освободите от грешка 0xc0000135 и да стартирате програми и игри, разработени в средата .NET Framework без никакви проблеми, трябва да изтеглите пакета от системни библиотеки, разпространен от самия Microsoft. Той съдържа най-пълния набор от DLL файлове, необходими за стартиране и стартиране на игри и програми.

  • Следвайте тази връзка към официалния уебсайт на Microsoft.
  • Изберете език и щракнете върху Изтегляне.
  • Внимателно прегледайте предложения допълнителен софтуер, проверете от какво се нуждаете във вашата система и щракнете върху Продължи.
  • Пуснете изтегления файл и следвайте съветите на инсталатора. Моля, обърнете внимание, че на един етап от инсталацията ще бъдете помолени да добавите компоненти на търсачката Bing (ленти с инструменти и други добавки за браузъри) към системата. Премахнете отметката, ако не се изисква инсталация.
  • Изчакайте инсталацията да завърши и рестартирайте компютъра.

Препоръчваме да изтеглите инсталатора само от официалния уебсайт на Microsoft, тъй като има чести случаи на разпространение на пакета .NET Framework от трети страни, които събират незаконна такса за изтеглянето му. Пакетът се разпространява от Microsoft безплатно.

Интересни Статии