Какво е Lucky Patcher и как да го използвате?

Съвременните мобилни игри на Android са истински ад за мразещи мразещи. Трябва да получите строителни материали в някаква стратегия? Моля, отделете около пет часа в реално време за събирането им или платете деветата сума. Искате ли да откриете готин герой в последната итерация на любимата си бойна игра? Отново отделете ценно време, което по никакъв начин не може да бъде върнато обратно, или да сложите парите си на масата ...

Но знаете ли какво? Lucky Patcher е алтернатива на всички тези глупости. В днешната статия ще ви разкажем подробно какво е Lucky Patcher, как да го използвате и много, много повече.

Какво е щастлив патч?

Както някои от вас може би вече знаят, повечето приложения на Google Play са защитени от частична или пълна модификация. Същото може да се каже и за взаимодействието на приложенията с услугите на Google и процеса на разрешаване - всичко е защитено изцяло.

Това се прави по правило, така че потребителят да не може по невнимание да получи достъп до приложението или част от неговата функционалност, върху която има права. Например, изтегляйки Subway Surfers на вашия смартфон с Android, няма да можете веднага да започнете да играете за други герои или просто да вземете какъвто и да е тласък. За да направите това, ще трябва да платите чрез Google Play съответната покупка и едва след това да получите достъп до желаното съдържание.

Lucky Patcher е многофункционален патч за Android, който лесно може да ви спаси от такъв проблем, заобикаляйки многослойната защита на Google Play и отваряйки пълен достъп до приложението. Не искате да плащате за някакви дреболии в играта или програмата? Да и не, защото има Lucky Patcher.

Обширният арсенал от функции на Lucky Patcher включва:

 • премахване на проверката на лиценза за приложения, както в автоматичен, така и в ръчен режим;
 • прилагане на различни пластири към приложението, осигуряващи достъп до различните му функции;
 • блокиране на омраза от много реклами в приложения;
 • хакване на голямо разнообразие от валута в играта и друго полезно съдържание;
 • бързо архивиране на всичките ви игри, програми и дори техните данни;
 • блокиране и премахване на подозрителни и опасни разрешения за приложения;
 • и други комунални услуги ...

Как да работя с Lucky Patcher?

Характеристиките на Lucky Patcher звучат невероятно, нали? Но как да използвате този многофункционален пластир за Android? Сега ще се опитаме да разберем това.

Така че веднага след като изтеглите и инсталирате Lucky Patcher, той веднага ще започне да сканира устройството ви с Android за приложения, инсталирани на него. След сканиране, в кръпка ще бъде оформен много информативен списък на всички ваши приложения.

В близост до всяко от приложенията можете да намерите куп всякаква полезна информация. Например има ли реклама в нея, проверка на лицензи, микроплащания и други. Можете също така да разберете къде точно се намира това или онова приложение на устройството (вътрешна памет, SD-карта), дали е системно или не и дали има потребителски лепенки за него.

По отношение на сортирането, всички приложения в списъка са сортирани по подразбиране според ефективността на намерените за тях кръпки, в низходящ ред. Просто казано, ако приложението е в най-горната част на списъка, можете лесно да го закърпите. Всичко по-долу вече не е гарантирано или невъзможно. Разбира се, Lucky Patcher има и други филтри за сортиране.

ВНИМАНИЕ: преди да започнете да работите с Lucky Patcher, имайте предвид, че ще трябва да получите ROOT достъп на вашия смартфон или таблет с Android. Без достъп до ROOT, Lucky Patcher ще бъде практически безполезен.

Сега да видим как можете да закърпите приложение в Lucky Patcher ...

Как да закърпите приложението чрез Lucky Patcher?

Нека вземем пример от споменатите вече Subway Surfers. Страхотен убиец на време, но усилвания и допълнителни герои могат да бъдат отворени само чрез прекомерно смилане или чрез реални пари. За да коригирате това, направете следното:

 • инсталирайте Lucky Patcher на устройството си с Android;
 • Стартирайте Lucky Patcher и изчакайте, докато сканира системата;
 • Ние намираме в списъка Subway Surfers и държим на него;
 • изберете "Създаване на модифициран APK";
 • в менюто с няколко опции изберете „Възстановяване за работа с InApp и LVL емулация“;
 • поставете отметки до опциите „Подкрепа за корекция за LVL емулация“ и „Подкрепа за поддръжка за InApp емулация“;
 • щракнете върху бутона „Възстановяване на приложението“ и изчакайте процеса да завърши;
 • Сега кликнете върху бутона "Преглед" и изберете модифицирания APK с играта;
 • изберете опцията „Деинсталиране и инсталиране“.

Премахваме и монтираме закърпените Subway Surfers. Това е всичко, сега имате пълен достъп до играчката, от която се нуждаете. Можете да влезете в него и цялото съдържание в играта, което преди е затворено за вас, например същите бустове и герои.

И както споменахме по-рано, функционалността на Lucky Patcher не свършва дотук. Можете да премахвате реклами (включително рекламните услуги на Google), да проверявате за лицензи, да възстановявате компоненти на приложението по ваше желание, да променяте разрешения, да пакетирате или разархивирате приложението и много други.

За щастие, patcher е изцяло на руски език и всяка опция е описана подробно. Основното е да инсталирате patcher и внимателно да прочетете съдържанието му. Въпреки това си струва да се предупреди за един не много приятен нюанс: не всяко приложение може да бъде успешно закърпено и ако може, то далеч от първия път.

Ако не сте уверени в себе си, горещо препоръчваме да намерите подробно ръководство за кръпка на приложението, от което се нуждаете, като използвате Lucky Patcher. В крайна сметка това не е официално приложение от Google - лесно можете да си починете спокойно.

Къде да изтеглите Lucky Patcher?

И сега, може би, най-важният въпрос: къде да изтеглите този чудодейен патч? Е, можете да изтеглите APK Lucky Patcher от този доказан уеб ресурс, където можете също да намерите много безплатни APK файлове за голямо разнообразие от видео игри и програми.

Като алтернатива можете да отидете на официалния уебсайт Lucky Patcher и да изтеглите патча от там, плюс там можете да намерите куп наръчници, но всички те са на английски.

Интересни Статии