Какво да правите, когато играта на Football Manager 2019 се срине?

Почти всички бета версии на игрите не функционират и футболният мениджър 2019 не е изключение. Играчите започнаха активно да търсят причината и начините за отстраняване на катастрофата. От това в различни социални мрежи, на тематични форуми и на уебсайта на производителя се появиха много подобни теми. Очевидно играчите са натъжени от провала на дългоочакваната игра и искат да възстановят работата си. Как да премахнем падането на Football Manager 2019?

Какви проблеми се появяват с FM 2019?

Сред цялата маса оплаквания най-често срещаните са грешките:

  • крах на приложението по време на стартирането на играта. Прозорецът може да не се отвори изобщо или да отиде в менюто;
  • неуспехи в процеса на футболни мачове, когато се появят замръзвания и катастрофи от играта;
  • пълно екранно окачване по време на старта на режим на цял екран;
  • срив от играта при запазване и т.н.

Не бива да очаквате стабилна работа от бета версията на играта, защото тя все още не е завършена и продължава да се развива. Подобни проблеми ще бъдат решени от производителя Sports Interactive, но поправките трябва да се очакват още по време на издаването. Той ще се проведе на 2 ноември 2019 г. Толкова дълго да чакате за автоматично поправяне е досадно.

Какво трябва да се направи в случай на провали във футболния мениджър 2019?

На първо място, трябва да уведомите разработчиците на Sports Interactive за честотата и вида на грешките. Официалният форум има раздел за сривовете и техническите въпроси. Достъпът до секцията може да се направи чрез справка. Трябва да предоставите възможно най-много информация по грешка: времето и честотата на възникване, условията на дисплея, характеристиките на системата и т.н. Ако потребителят предложи достатъчно количество данни, разработчиците ще имат повече шансове да разрешат проблема. Процедурата може да е обезпокоителна, но наистина помага да се подобри играта.

Сред често срещаните и често срещани методи за решение

  • Изтеглете актуализации за Windows
  • актуализация на драйвера;
  • стартирайте като администратор;
  • преинсталиране на играта.

Форумът вече има редица решения на тези проблеми чрез справка. Потокът се актуализира постоянно и днес съдържа корекции на най-често срещаните проблеми във FM 2019. Ако можете да намерите свой собствен проблем в списъка, той най-вероятно може да бъде решен по предложения метод. Поправката ще ви помогне да се насладите на сравнително стабилната Football Manager 2019 дори преди официалното издание.

Интересни Статии