Какво да правим след изчезването на лагера във Fallout 76?

Camp in Fallout 76 има гъвкава конфигурация. В него можете да промените почти всичко, като повдигнете селището от руините. Колко досадно, когато всички усилия за възстановяването му са безполезни. Преди няколко дни стана известно, че лагерът във Fallout 76 често се губи.Тя просто изчезва и не се появява. Какво е причинило тази ситуация и как да се поправи, е описано по-долу.

Причини за загубата на лагера

Ако играч е прекарал много време в създаването на уникален лагер с полезни сгради, тревогата му за състоянието на базата е разбираема. Когато изчезне, човек преодолява раздразнението, но не се разстройвайте. Всъщност играчът не е загубил всички получени предмети.

Много играчи не смятат това поведение за грешка, но има голямо съмнение, че Бетесда си е представяла местоположението на лагера по този начин. Причината за загубата на лагера е, че играта неправилно записва информацията за местоположението, предложена от играча.

Наблюдава се следната ситуация: играчът напуска Fallout 76, а други играчи продължават да бъдат в играта. Те влизат в играта и създават лагери в или в същата точка. Оказва се, че два обекта се появяват на едно и също място. За да предотврати конфликт между тях, системата премахва заслона.

Как да възстановим лагера?

Всички ресурси, изразходвани за създаването на лагера, се връщат на героя. В този случай играчът трябва да възстанови лагера. Можете да намерите своето убежище в секцията „запазени вещи“. В предоставеното пространство можете да създадете нов лагер и да отидете да проучите пустошта от тук.

Предполага се - това е грешка в играта и Bethesda не е планирала да създаде такава система с постоянно детуниране на лагера. Надяваме се, че скоро проблемът ще бъде отминало.

Интересни Статии