Какво да направите, ако Star Wars Battlefront II не спести промени в играта

Star Wars Battlefront II най-накрая излезе и много от тях вече са го изпробвали. Но, за съжаление, играчите срещат някои грешки в играта. По-специално, някои потребители забелязаха, че играта не запазва никакви настройки или изтегляния за звездни класации и когато стартират играта, трябва да настроят всичко отново, което отнема много време.

Проблемът тук е, че папката с ext. файловете за играта трябва да се съхраняват на диск C. По този начин проблемът се наблюдава при тези, които са прехвърлили папката My Documents в друг локален диск. За да коригирате това, направете следното:

  1. Прегледайте папката Моите документи, щракнете с десния бутон върху нея и изберете Свойства. Не е необходимо да отваряте тази папка в Explorer, можете да направите това в левия прозорец на която и да е папка.
  2. В прозореца, който се показва, отидете на раздела Местоположение.
  3. В текстовото поле можете или да напишете ръчно новото местоположение на папката, или можете да направите това, като щракнете върху бутона Преместване ... (изберете диск C), след това изберете папката на местоназначението в диалоговия прозорец и щракнете върху бутона Избор на папка.
  4. След това трябва да щракнете върху OK (или Прилагане).
  5. Ще бъдете подканени да преместите файловете, на които трябва да отговорите положително.
  6. Изчакайте файла да се премести. Ако файловете заемат много място в папката Моите документи, прехвърлянето може да отнеме няколко минути.
  7. Ако системата покаже предупреждение за невъзможността за преместване на папката, може да ви бъде помогнато само чрез нулиране на системата или преинсталиране на Windows.

Надяваме се, че статията е била полезна за вас и сте решили проблема си с играта.

Интересни Статии