Какво да направите, ако iPhone не се зареди извън логото на Apple

Какво може да бъде по-лошо, когато вашият iPhone не се зарежда извън логото на Apple. Разбира се, веднага започвате да изродявате и да се изнервяте, защото не разбирате какво може да причини този проблем. Когато включите телефона, се извършват няколко процеса наведнъж: проверка на паметта, настройка на редица вътрешни компоненти и дори отваряне на някои приложения, за да се провери тяхната правилна работа. Подобен проблем може да възникне при абсолютно всеки модел iPhone, от iPhone 4 до най-новите модели, например iPhone XR, XS и XS Max. В тази статия ще намерите някои решения за ефективно разрешаване на този проблем.

Метод номер 1. Заредете вашия iPhone

Първото нещо, което трябва да опитате, когато срещнете този проблем, е да свържете зарядното устройство към телефона си. Причината може да е напълно разредена или недостатъчно заредена батерия.

Метод номер 2. Принудително рестартирайте iPhone

Принудителното рестартиране на вашия iPhone е най-лесното и в същото време добро решение. Рестартирането на устройството може да бъде полезно и за други незначителни проблеми.

Рестартирайте iPhone 6 и по-стари модели

За да направите това, натиснете и задръжте едновременно бутона за захранване и "Начало". Изчакайте името на марката Apple да се появи на екрана. Освободете бутоните.

Как да рестартирате iPhone 7 и 7 Plus.

Натиснете и задръжте едновременно бутоните за захранване и сила на звука. Изчакайте името на марката Apple да се появи на екрана. Освободете бутоните.

Как да рестартирате iPhone 8, 8 Plus, X, XS, XS Max, XR

Натиснете бутона за увеличаване на силата на звука и бързо освободете.

Веднага след това натиснете и задръжте бутона за намаляване на силата на звука и едновременно бутона за захранване. Изчакайте да се появи иконата на марката Apple. Освободете бутоните.

Метод номер 3. Възстановете вашия iPhone с iTunes

Софтуерът ITunes може да реши проблема ви.

 • Отворете iTunes.
 • Уверете се, че имате инсталиран най-нов софтуер. Щракнете върху раздела Помощ и щракнете върху Проверете за актуализации.
 • Ако има по-нова версия, щракнете върху Инсталиране.
 • Свържете вашия iPhone към вашия компютър или Mac с помощта на USB кабели, които използвате за зареждане.
 • Принудително рестартирайте телефона. Как да направите това за всеки модел е описано в метод № 2. Трябва да освободите бутоните, когато видите екрана „Свързване към iTunes“. Това означава, че вашият iPhone е разпознат от софтуера в режим на възстановяване.
 • За да потвърдите действието, щракнете отново върху бутона Възстановяване. iTunes ще премахне цялата информация от вашето устройство и ще инсталира най-новите актуализации за вашия iOS.

Метод номер 4. Използвайте софтуер на трети страни

Има и други програми, които могат да бъдат полезни, ако проблемът не бъде решен с помощта на iTunes. Използвайте този метод в най-безнадеждната ситуация. Не всички програми по-долу са безплатни. И ще трябва да платите за използването им.

 • dr.fone (Windows)
 • Инструмент за трансфер на iPhone Syncios (Windows)
 • Инструмент за трансфер на iPhone CopyTrans (Windows)
 • AnyTrans (Windows)
 • IExplorer iPhone инструмент за прехвърляне (Mac и Windows)

Всъщност всички работят по един и същи начин. Но за да работите с тях, трябва да ги изтеглите и инсталирате на вашия компютър.

 1. Изтеглете и инсталирайте избраната програма на вашия компютър.
 2. Свържете устройството си с компютъра.
 3. Принудително рестартирайте вашия iPhone. И следвайте всички препоръки.

Интересни Статии