Какво да направите, ако геймпадът не работи в играта Sword Art Online: Hollow Realization Deluxe Edition

Ако срещнете проблем със счупен геймпад в Sword Art Online: Hollow Realization Deluxe Edition, тази статия трябва да ви помогне.

Всичко, което трябва да направите, е да следвате тези инструкции стъпка по стъпка:

1. Отидете в папката с пара и намерете файла steam.exe. Дайте му съвместимост „стартирай като администратор“.

2. Отворете пара, добавете играта като игра на трета страна на пара (това е exe`shnik в папката с играта (“sao_hr.exe”)).

3. Отворете голямата картина, намерете CAO, щракнете върху "Настройки на контролера" и поставете 3 отметки.

4. Пуснете играта през голямата картина, натиснете shift + раздела и конфигурирайте бутоните, както е показано на екранните снимки по-долу

Още няколко съвета за настройка на вашия геймпад:

  • Ако режимът на вашата голяма картина не работи на пара, опитайте това. Излезте от пара, рестартирайте го като администратор и зареди играта в режим на голяма картина. Освен това, ако добавите играта му като без пара, не добавяйте пряк път от работния плот. Прегледайте файловете и добавете EXE файла от изходната папка.
  • Когато задавате обвързването на бутона (M / Страница надолу) на RB, първо кликнете върху „Изтриване“ в долната част и след това активирайте натискането на няколко бутона, добавете тези два бутона и след това го изключете.
  • Уверете се, че настройките за контрол в играта са по подразбиране!
  • Също така в екранните снимки бутонът за излизане в менюто не е зададен. Можете да го зададете на бутона „назад“ („изберете“ на ps3 / 4), ако искате, като го добавите до бутона на картата, тъй като тези два бутона няма да бъдат натиснати.
  • Можете също да конфигурирате бутоните в контролното меню. Просто се уверете, че правите същото за конфигуриране на геймпада в наслагването, или това може да причини някои нежелани действия в играта.
  • По време на играта, когато дръпнете десния спусък, за да задействате командното колело, трябва да използвате десния бутон на джойстика (R3), за да използвате командата.

Всичко, геймпадът вече трябва да работи. Надяваме се, че ще намерите тази статия за полезна.

Интересни Статии